opc_loader

Wensenlijst

Vitella Boilies 1kg

Artikelnr: DB004B
8,99
Diameter
Zet op wensenlijst
Verzendmethode
GLS:
5,00
Beschrijving

Bij de ontwikkeling van de Vitella hebben we de focus gelegd op het beschikbaar stellen van een scala voedingsstoffen waar de karper nood aan heeft en die hij niet zelf kan aanmaken, die tijdens bepaalde periodes niet te vinden zijn in zijn leefwereld of in het aanbod van ander aangeboden aas dat deel uitmaakt van zijn dieet. 

Door toevoeging van  een mix van essentiële vetzuren, een premix van gestabilizeerde vitaminen/mineralen, spoorelementen, anti-oxidantie en Aloë Vera brengen we opnieuw iets uniek in karperaas. 

Deze gedachtengang hebben we gekoppeld aan een snel verteerbaar met veel vezels, appetite stimulators en een mix van gefermenteerde ingrediënten. Dit om het geheel attractief te maken, maar ook zodat een karper voldoende van dit aas kan eten om de positieve werking van het aas te ondervinden en terug te komen naar de voerstek. De smaak kan omschreven worden als een licht zurig/fruitig met een romige toets en smaak. De nieuwe vitella dient in combinatie met de boilie gebruikt te worden en bevat pure aloe vera om het aas een extra coating te geven voor de sessie/voerbeurt. Dit zal er tevens voor zorgen dat een maximaal aan actieve bestanddelen waargenomen en ook opgenomen kan worden. De Vitella zal zowel instant als voercampagne resultaten brengen, is onderscheidend ten opzicht van andere boilies en zal ook nog eens positief bijdragen aan de gezondheid van de karper!

Beoordelingen (0)
Vitella Boilies 1kg heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items