opc_loader

Wensenlijst

Facebook

Nutrabaits UTCS 100ml Flavours

Artikelnr: NB210
Nutrabaits
20,99
Nutrabaits UTCS
x
Zet op wensenlijst
Verzendmethode
GLS:
5,00
Beschrijving

Under The Counter Specials

ImageVan het complete assortiment Flavours van Nutrabaits blijkt deze de meest populaire te zijn. Origineel alleen uitgebracht op speciaal verzoek(zie de naam) heeft Nutrabaits ze uiteindelijk in een complete range gegoten. Nu is het zelfs zo dat het nagenoeg de meest gestockeerde flavour is van Nutrabaits dealers.

Elk van deze Flavours is apart voor het (karper)vissen ontwikkeld en eveneens de lokstoffen die erin zitten. Van deze serie durft Nutrabaits gerust te zeggen dat hij zijn gelijke niet vind bij welk ander merk dan ook. Nutrabaits vindt het zelfs zonde om de UTCS range aan te duiden als Flavour omdat ze zo veel meer zijn. Ze bevatten feeding triggers voor extra lokkend vermogen, natuur identieke aroma's en uitgekiende pH waarden voor optimale afgifte in het water. Als u uzelf wilt onderscheiden van de rest zoek niet verder en geniet!

Verkrijgbaar: 
De Under The Couter Specials zijn verkrijgbaar in 100ml flessen, of in grootverpakking op bestelling.

GARLIC MINT

Een eigen mengsel van natuurlijke en essentiële Oliën, die deze geweldige lokker vormen. Garlic Mint is ontwikkeld door Tim Paisley die er spectaculaire resultaten mee behaalde in combinatie met de Big Fish Mix. De Garlic Mint heeft jaar na jaar zichzelf bewezen, en is vaak gekopieerd, maar nooit verbeterd. 
 

RATAFIA

Brian Stokes vroeg Nutrabaits om deze geur eens onder de loep te nemen, en als een van Nutrabaits meest ervaren fieldtester namen we dit zeer serieus. Ratafia is ideaal in bijna elk type aas, maar komt extreem goed tot zijn recht in de Four Seasons Mix, of in de Ener-Vite Gold. Ook gaat Ratafia goed samen met een kruidige Essential Oil. 
 

CAVIAR

Het wordt niet veel beter dan dit. Caviar is een absolute topper!! Het wordt gezien als een van de beste toevoegingen ooit en zijn aroma is onevenaarbaar. Uitstekend alleen te gebruiken of in combinatie met Salmon Elite en/of Black Pepper. En wat andere ook mogen zeggen Caviar is uitstekend te combineren in een zoete mix! In twee gevallen was Caviar verantwoordelijk voor het verbeteren van het Engels record.
 

GAME ON

Een mengeling van aparte geuren wat een geur voortbrengt die zich enorm van de meeste onderscheid. Ideaal voor elk weertype met een dosering van 4ml per 500 gr mix. Ook heeft Nutrabaits met succes hogere doseringen gebruikt voor instant vangkracht. Gaat zeer goed samen met Black Pepper, Madagascar Clove of Cinnamon Essential Oils. 
 

FRUIT SPECIAL

Een ook weer eigen brouwsel van natuur identiek aroma's en Essentiële Oiliën. Een geweldige geur die Nutrabaits heeft gedoopt tot Fruit Special. Een van Nutrabaits eigen favorieten en dit blijkt wel uit de opname in de eigen Classic Combination Range als BFM Fruit Special. Een boilie die door heel Europa de mooiste vissen op de kant heeft gebracht. 
 

VIOLET

Dit is weer een van Bill Cottams favorieten, en de rest heeft toch ook wel een zwak voor deze zeer aparte geur. Het ruikt inderdaad als de Viooltjes die we kennen, en het beste nieuws is dat de karper ze ook ten zeerste waardeert. Violiet is voor ieder type mix inzetbaar, maar de favoriet blijft toch wel het Alternative Hookbait vissen met deze geur. Dus 3-5ml Violet op een ei samen met de High-Attract Hookbait Mix. 
 

WONDERFRUIT

Ook een eigen mengsel van flavours, fruit esters en smaakversterkers dat een absolute topcreatie is. Het meeste werk aan deze Flavour is verricht door Lee Walton en onze fieldtesters over een periode van 24 maanden. Met uitstekende resultaten door onder andere Bill Cottam, Brian Stokes, en Mark Pidgley om er maar eens drie te noemen. Wonderfruit heeft zich in die periode bewezen als instantvanger en langetermijnaas. Alleen te gebruiken van 6-10ml per 500gr Mix, of in combinatie 4-6ml met de helft van de normale dosering Black Pepper, Geranium of Bergamot Essential Oil. 
 

GREEN LIPPED MUSSEL

De nieuwste toevoeging aan de UTCS range. Over de vangkracht van Green Lipped Mussel hoeft weinig meer gemeld te worden. Een vloeibare toevoeging is een verrijking binnen onze range en het is bekend dat Green Lipped Mussel zowel op zichzelf als in combinatie met andere producten goed te gebruiken is. Een absolute topper blijft toch wel de combinatie met de Big Fish Mix en Cranberry Nutrafruit, met een topvangst van 40 Engelse dertigers in een enkel seizoen door een van de testvissers van Nutrabaits. Combineer het ook met Graan Lipped Mussel Extract. 
 

LPX

In 2006 is LPX samen met Sea Monster toegevoegd aan de UTCS range. 
 

SEA MONSTER

In 2006 is Sea Monster samen met LPX toegevoegd aan de UTCS range.

Beoordelingen (0)
Nutrabaits UTCS 100ml Flavours heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items