opc_loader

Wensenlijst

Moonshine Supreme Weekaanbieding

Artikelnr: kgoo44
19,99
Zet op wensenlijst
Beschrijving

Korda GOO Moonshine Supreme  

Als onderdeel va de 10e Kiana Goo release is er een speciale batch Goo gebrouwen. ’Moonshine’ Supreme heeft een whiskey stijl flavour die je kwa look en geur doet denken aan je favoriete drankje uit Tennessee. Whiskey flavours zijn old skool klassiekers die zich in het verleden meer dan bewezen hebben als het om het vangen van karper gaat. Er zit weliswaar geen alcohol in Moonshine Supreme Goo, maar het zou je vergeven worden als je denkt dat deze zorgvuldig gemaakte flavour en geur in een shot glaasje hoort!

Moonshine is meer dan een luchtige naam en bevat een mix van natuurlijke ingrediënten die samen zorgen voor het unieke geur e smaakprofiel die zorgt voor een snelle response bij de vis. De Goo is licht van kleur en voorzien van een potente flavour. Even er aan ruiken zorgt er voor dat hij gelijkt binnen komt en je adem weg neemt. Net zoals een echte shot Whiskey.
Moonshine Goo Supreme is geweldig voor het soaken van pop-ups en wafters die met elke watertemperatuur gebruikt kunnen worden. En wat dacht je van een shot ‘Moonshine’ in je Solidz PVA bags.

Beoordelingen ()
Moonshine Supreme Weekaanbieding heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Moonshine Supreme Weekaanbieding


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items