opc_loader

Wensenlijst

CC Moore Feedstim XP 500 ml

Artikelnr: ccm95694
14,99
inhoud
Zet op wensenlijst
Beschrijving
Feedstim XP
De ULTIMATE vloeibare voer stimulant.
Deze fenomenale vloeistof heeft grote impact op de Britse en Europese karper scene sinds het werd uitgebracht . Ontworpen voor gebruik op alle aas items van boilies tot grondvoer , het heeft is zo effectief over het hengelsport spectrum dat wij , en vele anderen , geloven dat het de ultieme vloeibare voer stimulans is .
De manier waarop het werkt is, de chemoreceptors zullen de vis stimuleren en te motiveren om zich te gaan voeden , net als bepaalde voedingsmiddelen en eetlust opwekkers doen om mensen en andere dieren te laten eten. De natuurlijke opwekkers worden gecombineerd met een groep essentiële aminozuren. Met een zodanig profiel dat bijna vis garandeert.
Met een nutriëntengift ( en niet te veel aminozuren ) die zij nodig hebben, maar welke vaak moeilijk te vinden zijn in hun natuurlijke omgeving, met name in tijden van het jaar als het natuurlijke voedsel schaars is. Deze tweeledige aanpak van attractie waardoor de vis het singaal oppikt van het aas dat deze vloeistof bevatten. hetzij uit smaak stimulatie door water oplosbare attractors , vereniging van de smaak van een plezierige ervaring van het eten ervan.
We hebben ondervonden dat deze vloeistof buitengewoon effectief bij gebruik met voedsel aas , maar het creëert echt een langdurige verhoging van de aantrekkingskracht in combinatie met Particle, Pellet, Stick en Spod mix.
Het is geschikt voor gebruik in pva.
Beoordelingen ()
CC Moore Feedstim XP 500 ml heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
CC Moore Feedstim XP 500 ml


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items