opc_loader

Wensenlijst

CC Moore Liquid Tuna Compound 500 ml

Artikelnr: 92610
14,99
Zet op wensenlijst
Beschrijving

Beide producten, Liquid Tuna Extract en Tuna L030  ‘ademen’ attractiviteit uit en zijn ongelooflijk aantrekkelijk voor zowat alle vis soorten. De unieke mix van ingrediënten induceert vis via chemoreceptie - 'stimulatie door smaak, geur, dichtheid, textuur en voedingsstoffen. Deze visachtige vloeistoffen bevatten een enorm hoog eiwitgehalte en ze beschikken over uitzonderlijke aminozuur profielen.

Het Tuna Extract in het bijzonder bevat hele stukken tonijn,  met een zeer diepe vis smaak die een karper niet kan weerstaan. Het is een fantastische aanvulling op elke stick of spod mix en net zoals Tuna L030 PVA vriendelijk!

Het is ook rijk aan natuurlijk zout en aan uiterst gezonde omega 3 visolieën. Daarnaast bevat Liquid Tuna Extract een hoge dosis van Tuna L030 - een must voor zowat ieder karper aas.

Met Tuna L030 is een legende herboren ...  en tegelijk ook verbeterd.  Het is een essentieel ingrediënt in de onweerstaanbare Pacific Tuna boilie (lancering begin 2016).  Tuna L030 kan ingezet worden in diverse situaties. Deze vloeistof is wat hoger visceus  t.o.v. het Extract, maar heeft nog steeds een hoog niveau aan eiwitten en omega 3 visolieën, waardoor het ideaal kan aangewend worden als soak voor je haakaas en aangeboden voer er omheen.

Beide vloeistoffen kunnen worden gebruikt om ieder type lokaas te verbeteren; boilies, stick en spod mixen of grondvoer. Gebruik beide liquids in combinatie voor een optimaal resultaat!

Beoordelingen ()
CC Moore Liquid Tuna Compound 500 ml heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
CC Moore Liquid Tuna Compound 500 ml


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items