opc_loader

Wensenlijst

Nash Himalayan Rock Salt Fine 500 gram

Artikelnr: B0107

De fijnste ingrediënten, de meest attractieve mengsels en de meest geavanceerder productie – Dat is het baanbrekende Nashbait Particle & Liquids assortiment.

Nog steeds een troef onder karpervissers. Op het juiste moment kan dit additief je de vangsten van je leven bezorgen. Himalayan Rock Salt verbetert elke aasmix dankzij de sporenelementen en de mineralen die het bevat. De bussen van 3kg bevatten grof zout. De bussen van 500g bevatten fijn zout.

Gebruik het Fine Salt met de Nashbait Particle range gebruikt worden om kleine hoeveelheden PVA bestendige mixen en om grondvoer of deeg op smaak te brengen.

Het Coarse Salt is eerder voor bulk gebruik, zoals in partikel of voer mixen. Karpers zullen op deze voerplekken blijven graven in de bodem omdat dit product de eetlust opwekt.

Nashbait Particles worden vers gemaakt en afgedichte potten verpakt voor een verlengde levensduur en het grootste gemak. De introductie van zowel een handige 500ml pot als de 2,5 liter potten zorgen voor porties die passen bij elke sessie en toepassing.

4,59
Zet op wensenlijst
Beoordelingen ()
Nash Himalayan Rock Salt Fine 500 gram heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Nash Himalayan Rock Salt Fine 500 gram


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items