opc_loader

Wensenlijst

Nash Small Seed Mix 2,5 Liter

Artikelnr: B0115

De fijnste ingrediënten, de meest attractieve mengsels en de meest geavanceerder productie – Dat is het baanbrekende Nashbait Particle & Liquids assortiment.

Een mengeling van zeven mini zaden zoals hennep, tares, dari en millet. Op smaak gebracht met Himalayan Rock Salt, wat de smaak verbetert en de aanwezige mineralen en sporenelementen helpen de voedingswaarde.

De klassieke mix om een voertapijt van zaden mee aan te leggen maar met de waardevolle input van de legende Gary Bayes die enkel die zaden gebruikt waar karpers best op azen. Dat zorgt voor langer en competitiever azen. Small Seed Mix is bekend als veel vanger. Zwaar voeren en om maximaal af te romen. Maar slechts een handje in de kant kan ook een killer zijn. Vraag maar aan Oli Davies!

Nashbait Particles worden vers gemaakt en in afgedichte potten verpakt voor een verlengde levensduur en het grootste gemak. De introductie van zowel een handige 500ml pot als de 2,5 liter potten zorgen voor porties die passen bij elke sessie en toepassing.

13,99
Zet op wensenlijst
Beoordelingen ()
Nash Small Seed Mix 2,5 Liter heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Nash Small Seed Mix 2,5 Liter


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items