opc_loader

Wensenlijst

Mainline Active8 Popups

9,99
Zet op wensenlijst
Beschrijving

Ontworpen om de Dedicated Freezer Range boilies aanvullen - deze 15mm pop-up hookbaits houden consistente en betrouwbare drijfvermogen te verstrekken van waardevolle vertrouwen dat uw rig goed zal worden gepresenteerd ...

Met vissen veranderen situaties in de loop van een seizoen en van meer naar meer, voor veel vissers is het absoluut noodzakelijk dat ze hebben de mogelijkheid om pop-up haakaas te gebruiken. Vaak moeten deze pop-ups kunnen houden 'zware' rigs te zijn, zoals de hinged stiff en Chod Rigs in het ideale hakende positie voor langere tijd. Je moet vertrouwen dat uw rig goed werkt, en dat is precies het vertrouwen dat u koopt met een bad van Mainline Dedicated Base Mix Pop-ups te zijn!

Wat meer is deze pop-ups maken gebruik van exact dezelfde vloeibare attractors als ons uitgebreide assortiment diepvries aas - bijpassende hun uiterlijk en geur in elk opzicht. Betekenis hoede of voorzichtige vis zal niet schrikken wanneer het voeden in een ruimte van deze aas wanneer gezien als een gevestigde bron van voedsel.

15mm 250ml tubs

Beoordelingen ()
Mainline Active8 Popups heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Mainline Active8 Popups


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items