opc_loader

Wensenlijst

Aanbiedingen

Nutrabaits Alternative Pop Ups

Artikelnr: NB050-16
Nutrabaits
7,99
Diameter
Nutrabaits Pop Ups
x
Zet op wensenlijst
Verzendmethode
GLS:
5,00
Beschrijving

Alternative hookbait Pop-Ups

Deze Pop-Ups zijn het resultaat van het jarenlang experimenteren met een single hookbait. Deze Pop-Ups kunnen met alle vertrouwen als single hookbait worden gevist of over een bed van voer van uw keuze. Ze zijn gerold met als basis onze eigen zeer succesvolle Pop-Up Mix. Het resultaat, een Pop-Up met een ongelooflijke combinatie van hardheid en drijfvermogen. Nutrabaits durft zelfs te stellen dat de Pop-Ups iets harder worden nadat ze een tijdje in het water hebben gelegen. Om ook deze range weer te complementeren heeft Nutrabaits ook voor de Alternative Hookbait Pop-Ups de toevoegingen gebotteld in een handige spuitflacon. Het enige wat uw hoeft te doen is het dekseltje eraf 3 of 4 keer spuiten, sluiten, laten staan en vissen maar. 

Nutrabaits zegt niet voor niets: Ingrediënts for Succes!! 

Verkrijgbaar:
De Alternative Hookbait Pop-Ups zijn verkrijgbaar in 12mm,16mm en 12mm Dumbells in de volgende smaken: 
 

PineapplePineapple & N Butyric Acid

Sommige lokstoffen lijken wel voor elkaar gemaakt. Dit is naar volgens Nutrabaits zeker het geval met Pineapple Nutrafruit en N Butyric Acid.

Of het nu in de zomer of midden in de winter is, deze combinatie is bij nagenoeg alle fieldtesters van Nutrabaits een van hun topfavorieten. Zij vissen deze Pop-Up dan bij voorkeur als Snowman op de Pineapple Banana Boilies.

WonderfruitWonderfruit & Cream Cajouser

Oranje Wonderfruit Pop-Up Boilies zijn al tijden een van de best vangende Pop-Ups. Graham Slater's advies om deze te maken in een dodelijke combinatie met Cream Cajouser stond Nutrabaits wel aan. 

Hier geld ook weer als advies: gebruik eens een snowman presentatie op onze Cranberry Nurtafruits. 


 

White SpiceWhite Spice

Als laatste in deze range White Spice. Veel van onze vissers vinden witte boilies de beste kleur om dressuurdoorbrekend te werk te gaan. Met een mooie mix van kruidige flavours kunt uw met een gerust hart te werk gaan. In de tijd dat wij ze getest hebben hebben ze ons zelden in de steek gelaten wanneer niks leek te werken. Ons vertrouwen in deze Pop-Ups is zo groot dat wij verwachten dat deze nieuwe witte Pop-Ups in de toekomst een van de hardlopers gaat worden.
 

Pink Pepper

Plum Caproic

Beoordelingen (0)
Nutrabaits Alternative Pop Ups heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items