opc_loader

Wensenlijst

Snelle levering
Gratis verzending in NL & BE vanaf €50,-
2 échte winkels in Utrecht & Vlijmen
Behulpzame service
Meer dan 20 jaar ervaring

Sticky Baits Signature Squid Pop Ups

Artikelnr: SQP12-14-16

Sticky Signature Squid pop-ups zijn verpakt met de meest ontzagwekkende natuurlijke attractors dat we konden bron. Cruciaal is dat ze bevatten een nogal bijzondere Noorse inktvis hydrolysaat dat is exclusief voor ons. De krachtige attractors bevat ook alle tijd klassieke pijlinktvis en octopus smaak in harmonie met andere oplosbare visproteïnen, poedervormige vis smaakverbeteraars en groene lipped mossel poeder (GLM).

Inhoud: 70 gram

Verkrijgbaar in:
12 mm
​14mm
16 mm

8,99
Diameter
  • ​​ Snelle levering
  • Gratis verzending in Nederland en België vanaf €50,-
  • ​​ 2 échte winkels in Vlijmen & Utrecht
  • Behulpzame service
  • Meer dan 20 jaar ervaring
Zet op wensenlijst
Signature Squid Pop-up

Dit haakaas staat ver af van het klassieke haakaas van weleer, dat weinig oplosbare aantrekkingskracht bevatte. Ons exclusief verkregen inktvishydrolysaat, een krachtige smaakmaker van inktvis en octopus en een veelvoud aan poedervormige ingrediënten onderscheiden Signature Squids van andere haakaas op de markt.

Van oudsher zijn fluoro hookbaits altijd een heel eenvoudig product geweest, een beetje lekkere smaakstof en een simpele basismix. Met de Signature Squids hebben we dit concept vele stappen in de toekomst gezet. Door verschillende niveaus van aantrekkingskracht toe te voegen, van oplosbare viseiwitten tot smaakpapillen met vissmaak. Elk voegt een nieuwe dimensie toe aan deze ongelooflijk aantrekkelijke hookbaits.

Omdat we weten dat elke dag anders is bij het vissen, hebben we de Signature Squids geproduceerd met de ultieme veelzijdigheid. Elke bak bevat drie doffe, maar visueel gekleurde haakaasjes; roze, geel en wit. We hebben de kleur doelbewust afgezwakt met deze hookbaits om ze op een subtielere manier te laten opvallen dan een traditionele, in your face, fluoro.

Signature Squid-pop-ups zijn super drijvend en blijven dagenlang op, zelfs als ze worden doorboord. De kleine haakaasjes van 12 mm zijn ideaal voor zigs of sneeuwpoppen, terwijl de iets grotere haakaasjes van 14 mm ideaal zijn voor de Ronnie-rig. Het grootste aas in het assortiment, het formaat van 16 mm, is ideaal voor chod-rigs en stijve scharnieren.

Sticky Baits Signature Squid Pop Ups heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Sticky Baits Signature Squid Pop Ups


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items