opc_loader

Wensenlijst

Solar P1 Titanium Short Indicator System

Artikelnr: T17
39,99
Zet op wensenlijst
Beschrijving
" Het meest veelzijdige, beetregistratie systeem ooit geproduceerd. Dit nauwkeurig ontworpen systeem is in de UK gemaak, en is een totaal nieuw concept dat ALLE beetregistratie setups dekt. Ongeacht de situatie of de stijl van de visserij,  of u nu slappe lijnen vist , strake lijnen , progressieve spanning of standaard swingarm. Met de titanium hangers heb je het onder controle!
De Titanium multifunctionele arm een heeft een draaipunt die 'vergrendeld kan worden met behulp van een diamant gekartelde kraag in één van kant van de zwenk arm. Het titanium draad is aerospace kwaliteit metaal, dat is extreem hoog in flexibiliteit en duurzaamheid. Solar 's unieke ' schakelketting ' dubbele pivot verhoogt de gevoeligheid van de installatie en zorgt ervoor dat de body  altijd rechtop staat .
Elk systeem wordt geleverd met een 8,25cm Titanium arm , Loc Buzz Bar Bracket , IPRO clip met een bijpassende IPRO Line Clip , een Grip Clip , 12mm en 14mm Strongarm Line Clip en een beschermende opslag / transport buis. Compatibel met alle Solar body indicator accressories.
Beoordelingen ()
Solar P1 Titanium Short Indicator System heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Solar P1 Titanium Short Indicator System


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items