opc_loader

Wensenlijst

Solar P1 Titanium Indicator Complete Short 3 STUKS

Artikelnr: p1sc3
117,99 99,99 U bespaart: 15%
Formaat Body
Kleur
Zet op wensenlijst
Verzendmethode
GLS:
0,00
Beschrijving

3 STUKS 

" Het meest veelzijdige, beetregistratie systeem ooit geproduceerd. Dit nauwkeurig ontworpen systeem is in de UK gemaak, en is een totaal nieuw concept dat ALLE beetregistratie setups dekt. Ongeacht de situatie of de stijl van de visserij,  of u nu slappe lijnen vist , strake lijnen , progressieve spanning of standaard swingarm. Met de titanium hangers heb je het onder controle!

De Titanium multifunctionele arm een heeft een draaipunt die 'vergrendeld kan worden met behulp van een diamant gekartelde kraag in één van kant van de zwenk arm. Het titanium draad is aerospace kwaliteit metaal, dat is extreem hoog in flexibiliteit en duurzaamheid. Solar 's unieke ' schakelketting ' dubbele pivot verhoogt de gevoeligheid van de installatie en zorgt ervoor dat de body  altijd rechtop staat .

Elk systeem wordt geleverd met een 8,25cm Titanium arm , Loc Buzz Bar Bracket , IPRO clip met een bijpassende IPRO Line Clip , een Grip Clip , 12mm en 14mm Strongarm Line Clip en een beschermende opslag / transport buis. Compatibel met alle Solar body indicator accressories.

Beoordelingen (1 )
Solar P1 Titanium Indicator Complete Short 3 STUKS

(Michel van Bockel)
De Solar P1 titanium indicator straalt aan alle kanten kwaliteit en degelijkheid uit.
Hij is zeer veelzijdig in gebruik en wordt zeer compleet geleverd.
Als set van 3 ook nog eens zeer scherp geprijsd

Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items