opc_loader

Wensenlijst

Snelle levering
Gratis verzending in NL & BE vanaf €50,-
2 échte winkels in Utrecht & Vlijmen
Behulpzame service
Meer dan 20 jaar ervaring

Deeper Smart Sonar CHIRP+ 2

Artikelnr: 009014-00016

Omzsrijving:

Ongekende target-scheiding en nauwkeurigheid op extreme dieptes

Met een target-scheiding van 1cm kunt u gemakkelijk doelsoorten lokaliseren, zelfs wanneer ze zich tussen een school aasvissen bevinden of het kleinste kunstaas volgen tijdens het verticaal vissen. Rommel en ruis op het oppervlak zijn minimaal, zodat u nauwkeurige sonarmetingen kunt verwachten in zeer ondiep water en vissen kunt lokaliseren tot op 15cmvan het wateroppervlak. In het andere uiterste, bent u in staat om platvissen te onderscheiden in water zo diep als 100m.
 

Indrukwekkend werpbereik en gemakkelijk draagbaar

De CHIRP+ 2 werpt tot 100m met een degelijke connectiviteit met uw smartphone via zijn eigen gegenereerde Wi-Fi, zodat u geen mobiele data- of internetverbinding nodig hebt. Door het kleine formaat en het lichte gewicht past hij gemakkelijk in een tacklebox en zelfs in uw broekzak.
 

3 bundelfrequenties

Ontdek sneller visstekken door een gebied te scannen met de groothoekstraal, 47° (100 kHz). Gebruik de middelste hoekstraal, 20° (240 kHz) om in te zoomen op die hotspot die u hebt gelokaliseerd. Met de zeer gedetailleerde, 7° (675kHz) smalle hoekstraal kunt u uw doelsoorten nog nauwkeuriger bepalen.
 

Snel opladende krachtige batterij

Meer vissen en minder zorgen over het opladen van uw CHIRP+ 2. Hij werkt tot 15 uur en laadt in slechts 2 uur op tot 100%.

349,99
Of betaal in termijnen vanaf 11,67 p/m. Meer info
 • ​​ Snelle levering
 • Gratis verzending in Nederland en België vanaf €50,-
 • ​​ 2 échte winkels in Vlijmen & Utrecht
 • Behulpzame service
 • Meer dan 20 jaar ervaring
Zet op wensenlijst

Een sonar voor alle seizoenen en alle visserijtypes

Ga vissen met de Deeper CHIRP+ 2, ongeacht het seizoen of het type visserij. Vis overdag of 's nachts, gebruik hem voor uw boot of kajak, en neem hem mee ijsvissen.

boat fishing with chirp 2

Kayak/SUP-vissen - Binnen enkele seconden te installeren op uw kajak. Boren, kabels of batterijen zijn overbodig. Ideaal voor SUP-vissen, hij past gemakkelijk in een luik of tackle box. Met sleepnetvissen en mappen of uitwerpen om die moeilijk toegankelijke gebieden te bereiken.

Bootvissen - Ideaal voor kleine boten. Uitwerpen of sleepnetvissen vanaf uw ponton, jon boot, opblaasbare boot of bellyboot. Vlot sleepnetvissen met een lage snelheid van 3 km/u  voor nauwkeurige sonarmetingen of uitwerpen in moeilijk bereikbare plaatsen.

IJsvissen - Als ijsvisflitser maakt de Deeper CHIRP+ 2 het "hole hopping" gemakkelijker, zonder transducer of lijnen. Gewoon uitwerpen om te zien wanneer uw doelsoorten zullen toeslaan.

Kantvissen - Kantvissen - Werp gewoon uw sonar uit, haal hem weer binnen en krijg de visgegevens die u nodig hebt. Lokaliseer de vissen, zoek waar u zich op kunt richten of breng uw meer in kaart om een compleet beeld te krijgen.

Slim vissen met de Fish Deeper™ app

 • Buitengewoon gedetailleerde en scherpe beelden. Maak een onderscheid tussen roofvissen en aasvissen, tussen bodembewoners en bodemcontouren.

  Buitengewoon gedetailleerde en scherpe beelden. Maak een onderscheid tussen roofvissen en aasvissen, tussen bodembewoners en bodemcontouren.

 • Bekijk de vegetatie, de structuur, de vissen en de bodemcontouren, evenals de hardheid en de consistentie van de bodem. Ken de waterdiepte en -temperatuur.

  Bekijk de vegetatie, de structuur, de vissen en de bodemcontouren, evenals de hardheid en de consistentie van de bodem. Ken de waterdiepte en -temperatuur.

 • Markeer je favoriete visstekken, vaarplaatsen, kampeerplaatsen, parkeerplaatsen en andere interessante plaatsen.

  Markeer je favoriete visstekken, vaarplaatsen, kampeerplaatsen, parkeerplaatsen en andere interessante plaatsen.

 • Registreer je vangsten met foto’s en uitgebreide notities naast de gebruikte techniek, apparatuur en aas of lokmiddelen,.

  Registreer je vangsten met foto’s en uitgebreide notities naast de gebruikte techniek, apparatuur en aas of lokmiddelen,.

 • Extremely detailed and crisp visuals.
 • See vegetation, structure, fish and bottom contour
Deeper Smart Sonar CHIRP+ 2 heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Deeper Smart Sonar CHIRP+ 2


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items