opc_loader

Wensenlijst

Facebook

Deeper Chirp Winter Bundle

Artikelnr: dcwb
Deeper
299,99
Of betaal in termijnen vanaf 10,00 p/m. Meer info
Zet op wensenlijst
Verzendmethode
GLS:
0,00
Beschrijving

Een compleet Deeper-pakket met een wel heel aantrekkelijke prijs! De prijs is gelijk aan die van een losse Deeper Chirp+, maar nu krijgt u er accessoires bij ter waarde van €60,-. Met de Winter Bundle kun je alle seizoenen aan. Het speciaal geprijsde pakket bestaat uit:

  • 1x Deeper CHIRP+
  • 1x Thermos fles
  • 1x Nekwarmer
  • Fluo-Green Night Cover

De eerste mobiele visvinder met Chirp technologie. Deze technologie maakt het mogelijk om in zeer ondiep water vis te scannen, tot 15 centimeter onder het oppervlak. Daarnaast is het ook mogelijk om te scannen tot een diepte van 100 meter. De Chirp technologie is voorzien van 3 Sonars, onder een gradenhoek van 7, 16 en 46. Deze verschillende gradenhoeken kunnen (vissen) waarnemen vanaf 1 cm. Dit betekent dat je de zwermen vissen ook op beeld kunt zien.

Een traditionele sonar zend een enkele frequentie puls uit om de zoveel seconden. De Chirp Sonar technologie (Compressed High Intensity Radiated Pulse) zend continu verschillende frequenties uit waardoor er een veel duidelijker beeld ontstaat van wat er onder water precies afspeelt. Daarnaast is de resolutie van de Chirp sonar vele male hoger als een normale sonar, dit resulteert en een veel gedetailleerder beeld.

Natuurlijk is deze Deeper Chirp variant ook uitgevoerd met een ingebouwde GPS. Deze maakt het mogelijk GPS kaarten te maken van je favoriete visplekken. Deze kunnen met behulp van de app opgeslagen worden op je computer of telefoon.

Doordat de batterij super snel te laden is ben je zo weer terug aan het water. 80% in 45 minuten en 100% in 75 minuten.

Beoordelingen (1)
Deeper Chirp Winter Bundle

Op jullie aanraden de deeper gekocht. Ik vond de vis op m’n scherm en 2 uur later had ik al 2 karpers gevangen . Bedankt Sander
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items