opc_loader

Wensenlijst

Gardner Covert Tungsten Ronnie Sleeves

Artikelnr: TQCB
5,99
Zet op wensenlijst
Verzendmethode
GLS:
5,00
Beschrijving

Deze nieuwe Gardner Covert Tungsten "Ronnie Sleeves" zijn gestroomlijnde tungsten sleeveS, ontworpen voor gebruik met maat 12 QC of XT swivels en flexi swivels die worden gebruikt met de populaire Ronnie Rig (Spinner) en German Rig.
De interne kenmerken zorgen ervoor dat de sleeve netjes over de bovenste helft van de wartel zit, zodat alles netjes blijft, zonder de essentiële rotatiebeweging van de haak te belemmeren.

Ze zijn verkrijgbaar in 2 variaties, afhankelijk van hun gewicht. De standaard sleeve die perfect te combineren is met een kleiner haakaas, en de "Heavy" versie die de visser het voordeel biedt dat het een nette tegenbalans is voor gebruik met groot haakaas, of aas met een hoog drijfvermogen.

De Gardner Spinner Sleeve is eenvoudig te gebruiken. Schuif gewoon veilig naar beneden over de haaksteel en de wartel, zet de onderlijn vast en balanceer het haakaas zonder krimpkous. Dit maakt het verwisselen van haken snel en eenvoudig.
De tungsten sleeves zitten per 8 verpakt, en zijn ideaal voor gebruik op de meeste haken tussen maat 2 en maat 6.
Ook verkrijgbaar in een korte / dikke kraal variant, voor gebruik op stijve scharnierende rigs zoals de hinge stiff rig & chod rigs!


 

Beoordelingen (0 )
Gardner Covert Tungsten Ronnie Sleeves heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items