opc_loader

Wensenlijst

Korda Dark Matter Balancing Weights 0,35gr

Artikelnr: KDMW03
6,99
Zet op wensenlijst
Verzendmethode
GLS:
5,00
Beschrijving

Onze nieuwe innovatieve verwisselbare DM Balancing Weights van puur wolfraam zijn een primeur in de branche! Gemaakt om over de loop van een maat 11 wartel te zitten, deze nauwkeurig ontworpen gewichten balanceren een drijvend haakaas op de door jou gekozen rig. Ideaal voor gebruik met Chod, Hinge-Stiff en Spinner rigs. Ze bieden een mooi alternatief voor putty. Ze zijn gemaakt van puur wolfraam, dat veel dichter is dan andere met wolfraam gevulde rubberproducten, en ze hebben een verbazingwekkende verhouding tussen afmetingen en gewicht, wat helpt om de uiteindelijke rig netter te maken.

De DM Balancing Weights kunnen worden gebruikt om de meeste pop-ups / drijvend haakaas te compenseren, dit is vooral handig bij het gebruik van naakte Chod-rigs, waar het lastig kan zijn om het gewicht te verkrijgen dat nodig is om de pop-up te laten zinken. Ze zijn ook snel uitwisselbaar, wat ze perfect maakt bij het kritisch balanceren van haakaas. Ze zijn niet slijtvast en herbruikbaar, wat betekent dat ze voor altijd meegaan als ze niet verloren gaan.

Verkrijgbaar in 5 gewichten (0.30 g - 0.50 g) waarbij elk afzonderlijk product lasergeëtst is met een nummer om het gewicht te identificeren, 0.30 g is gelabeld als 30. Daarnaast is er een 'gemengd pakket' beschikbaar met 15 gewichten (3 van elke maat). Met het gemengde pakket kun je alle gewichten proberen totdat je er een vindt die perfect is, en dan elke keer dezelfde maat gebruiken voor dat specifieke haakaas.

Beoordelingen (0)
Korda Dark Matter Balancing Weights 0,35gr heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: