opc_loader

Wensenlijst

Gardner Covert Dark Continental Mugga Bulk Pack (20 pcs)

Artikelnr: BDMHX4 / BDMHX6
10,99
Haak maat
Zet op wensenlijst
Beschrijving

Het legendarische Mugga-haakontwerp is cruciaal geweest voor het vangen van talloze grote karpers. De nieuwste Covert Dark Mugga-haken hebben een facelift gekregen met verschillende belangrijke verbeteringen die ze nog beter maken!
De Covert Dark Mugga en de Covert Dark Continental Muggas zijn nu verkrijgbaar in bulkverpakkingen. Deze pakketten bevatten 20 haken in plaats van de gebruikelijke 10, waardoor een kleine kostenbesparing en minder verpakkingsmateriaal mogelijk zijn. 

Ten eerste hebben we de vorm en lengte van de punt van de Mugga haak volledig opnieuw gespecificeerd, zodat ze langer en veel scherper zijn dan voorheen. De nieuwe lange taps toelopende punten zijn een enorme verbetering, en zorgen ervoor dat de haak nog sneller prikt en penetreert.

Vervolgens zijn we overgestapt op het nieuwe Covert Dark-materiaal. Deze nieuwe afwerking biedt nog steeds een uitstekende camouflage dankzij de matte afwerking, en zorgt er ook voor dat we de scherpste punt op de haak houden omdat het een enkele gegalvaniseerde afwerking is wat de punten vlijmscherp houdt.

We hebben ook een upgrade uitgevoerd naar een micro-weerhaak op alle nieuwe Covert Dark Hooks. Dit biedt twee grote voordelen. Ten eerste vereisen veel commerciële visserijvissers tegenwoordig micro-barbed haken omdat het vriendelijker is voor de bek van de vis, en ten tweede zijn micro-barbed haken sterker naarmate er minder draad wordt uitgesneden om de weerhaak te vormen. Dit in combinatie met het langere punt heeft de Covert Dark Mugga tot een echt geweldige haak gemaakt.

Het succes van de Mugga haak zit hem in de oriëntatie tussen het haakoog en de superscherpe rechte punt gericht in de best mogelijke hoek om de haak snel en veilig te laten penetreren. 

Wanneer uw visserij vooral bestaat uit obstakelvissen, of andere omstandigheden waarbij een sterke haak van belang is, zijn er de zwaardere ‘Continental Mugga’ haken,  deze zijn vervaardigd uit één draadstaal dikker materiaal. 
 

Beoordelingen ()
Gardner Covert Dark Continental Mugga Bulk Pack (20 pcs) heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Gardner Covert Dark Continental Mugga Bulk Pack (20 pcs)


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: