opc_loader

Wensenlijst

Fox Edges Kling on inline Leads

Artikelnr: CED028
4,10
Gewicht
Zet op wensenlijst
Beschrijving

De Fox Kling-On In-Line Leads zijn met behulp van computertechnologie ontwikkeld. Beide zijden van dit lood zijn voorzien van uitsteeksels waarmee een optimale grip op de bodem wordt verkregen. Hierdoor is dit lood ideaal voor het vissen op stromend water. Mede dankzij het afgeplatte profiel van de Kling – Ons kan het zelfs worden ingezet op snel stromende rivieren. Door de compacte vorm wordt daarnaast het effect van een bolt-rig versterkt.

Ieder loodje is met precisie gegoten, dit is een vereiste voor het verkrijgen van de speciale vorm van dit werplood. Het loodje is voorzien van een eendelige Safety Sleeve geschikt voor een wartel nr 7. Bij een aanbeet kan de wartel vrijkomen en kan het lood bij lijnbreuk worden gelost. Met behulp van dit lood kan een gestroomlijnd, ‘anti-tangle’ systeem worden gemaakt dat veilig in combinatie met leadcore, tube of shockleaders kan worden gebruikt.

Wordt geleverd in een uitgebreide reeks aan gewichten. Hierdoor is dit lood onder alle denkbare omstandigheden inzetbaar. De Kling – On In-Line Leads zijn voorzien van een matte, niet reflecterende, grijsbruine coating. Daarnaast heeft de coating grijze spikkels waardoor het wegvalt tegen de bodem
 

Beoordelingen ()
Fox Edges Kling on inline Leads heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Fox Edges Kling on inline Leads


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items