Beschrijving

Alle essentiële items die je nodig hebt om een ​​perfecte zig rigs te creëren in een handige, een uitstekende value pack.

Carp besteden veel tijd zwemmen mid-water of in de buurt van het oppervlak, vooral tijdens periodes van zonnige warme weer en de hoge luchtdruk. Conventionele tactiek zal blijken vaak niet effectief, omdat de vis worden niet vaak een bezoek aan het meer bed te voeden. Wanneer dit het geval is een kleine drijvende aas gepresenteerd op de juiste diepte in de waterkolom zal vaak leiden tot een hap.

Elke Zig Rig Session Pack bevat alle specifieke onderdelen die u nodig heeft, waaronder:

  • 1 klos Zig Link 20m Spool in 8 pond, 10 pond of 12lb.
  • 1 stok van elk van onze 8 kleuren van Zig Rig Foam: geel, rood, wit, roze, oranje, bruin, Pellet Brown en Black Zig Rig Foam - Waardoor u een waaier van kleuren om te experimenteren met in verschillende situaties.
  • Nu geleverd met Maat 12 Covert Mugga Hooks (Pack van 10).

Om een ​​effectieve zig rig dat kan niet eenvoudiger te maken:

  • Bind een kleine lus aan het uiteinde van de Zig Link onderlijn (dit zal de 'haren' voor uw aas gehechtheid). Zig Rigs werkt beter wanneer de haak en aas raken dus zorg ervoor dat het haar zo kort mogelijk.
  • Rijg een kleine 1 cm doorsnede van Zig Rig Foam op het haar en gebruik een kleine stop om het in zijn plaats te houden.
  • Snijd de onderlijn op de gewenste lengte en stropdas op de Maat 12 Mugga haak met behulp van een eenvoudige knooploze knoop.
  • Bind op de draaibare kop met een Palomar knoop.

Top Tip - Als de vis zijn hoog in het water, aan te passen aan de lengte van de onderlijn, zodat je haak aas wordt gepresenteerd op slechts enkele centimeters onder het oppervlak. Als je een iets andere lengte zig rig te gebruiken op elke stang, wanneer je begint steeds bijt op een diepte veranderen de andere hooklinks aan te passen, zodat u zo goed mogelijk vissen.

We raden het gebruik van Zig Rigs met een Covert Safety Clip arrangement - dit stelt u in staat om leads te snel veranderen want het is een goede gewoonte om de lichtste gewicht mogelijk te gebruiken voor het bereik je vissen aan de verstoring van het lood landing in het water te verminderen.

8lb (3.6kg) barbed Zig Rig Session Pack
10lb (4.5kg) barbed Zig Rig Session Pack
12lb (5.4kg) barbed Zig Rig Session Pack
8lb (3.6kg) barbless Zig Rig Session Pack
10lb (4.5kg) barbless Zig Rig Session Pack
12lb (5.4kg) barbless Zig Rig Session Pack