opc_loader

Wensenlijst

ESP Terry Hearn Classic 12ft 3.25lb

Artikelnr: RETH12325
279,99
Of betaal in termijnen vanaf 9,33 p/m. Meer info
Zet op wensenlijst
Beschrijving

Deze hengel is uitvoerig getest en verfijnd volgens Terry's veeleisende normen.

Toegevoegd aan de bestaande range van 12' 9" modellen op Terry's verzoek voor een lichtere 12' hengel voor kleinere wateren. De drie nieuwe 12' Terry Hearns zijn beschikbaar in Classic 3.0lb (40mm startoog), Classic 3.25lb (50mm startoog) en Distance 3.50lb (50mm startoog).

Deze range biedt voor ieder wat wils waar een conventionele 12' hengel gewenst is. Geproduceerd in de nieuwste ultra-high modulus carbon met een strak geweven satijnen afwerking. Over de drie testcurves hebben deze hengels een voorwaartse actie met een uitstekende visrespons en tactiele feedback voor "het voelen van de drop".

Het 3lb model heeft een optimaal werpgewicht van 2.5oz en met een correct gebalanceerde set up is deze hengel in staat om afstanden van 100m+ te bereiken, terwijl het meest krachtige 3.5 lb distance  model het beste werkt voor maximale afstand met een 4oz lood en afstanden van meer dan 150m heeft bereikt tijdens het testen. Het Distance model heeft een ultra snelle top snelheid voor een snelle compressie en herstel om de werpprestaties te maximaliseren.

De hengels zijn voorzien van perfect geplaatste SiC geleiders, met single leg tussenstukken om gewicht te reduceren en actie en balans te verbeteren.

De bouw blijft trouw aan de 12' 9" modellen met een optimale lengte hard grade EVA/Duplon handgreep, DPS reel seat, gladde gegoten ESP lijnclip, de kenmerkende robijnrode tippet whipping en gegraveerde roestvrijstalen butt cap. En natuurlijk is het logo nog steeds discreet geplaatst op de onderzijde van de blank.

Twintig jaar na de lancering van de originele serie Terry Hearn's, omvatten deze nieuwe modellen de beste beschikbare carbon technologieën terwijl ze nog steeds onmiskenbaar Tel's zijn.

Beoordelingen ()
ESP Terry Hearn Classic 12ft 3.25lb heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
ESP Terry Hearn Classic 12ft 3.25lb


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items