opc_loader

Wensenlijst

Sluimerend Dynamiet 2.0

44,99 37,99 U bespaart: 16%
Zet op wensenlijst
Beschrijving

‘Sluimerend Dynamiet 2.0’ is het nieuwe boek van niemand minder dan Rini Groothuis. Door zijn vele publicaties in binnen- en buitenland wordt hij gezien als 1 van de grondleggers van het huidige karpervissen. Reeds in 1977 lanceerde hij zijn eerste boek ‘Karper’ dat als een bijbel gold voor vele generaties van karpervissers en thans wordt gezien als het oude testament. Later publiceerde hij bestsellers als ‘Jacht op Grote Karper’ en ‘Het Grote Karperboek’ dat voor velen als het nieuwe testament geldt.

En nu komt het laatste testament in beeld: ‘Sluimerend Dynamiet 2.0’. Het is een boek vol met sfeertekeningen en situaties die in idyllische raamwerken gegoten zijn. Groothuis zoekt via zijn bekende, meeslepende schrijfstijl vooral de kernwaarden van het karpervissen op: passie, beleving, avontuur, vriendschap, mysterie en magie, maar vergeet ook de tactische en technische kant niet.

Het boek kent 29 hoofdstukken en een breed palet van interessante onderwerpen. Het is met bijna 400 foto’s uitbundig geïllustreerd. Het bevat onder meer unieke en intieme wildlife opnamen van langs de waterkant van Derek Harrison, erkend karpervisser en begeesterd natuurfotograaf. Fraaie onderwateropnamen van Boudewijn Margadant (Boustails) en uniek artwork van de bekende kunstschilder Remko van den Berg. Als co-auteur levert Mandy Zupansic als vrouwelijke karpervisser een speciaal hoofdstuk over haar reilen en zeilen in die typische mannenwereld en vertelt over haar bijzondere vangsten op de grote rivieren.

Beoordelingen ()
Sluimerend Dynamiet 2.0 heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Sluimerend Dynamiet 2.0


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items
44,99 37,99