opc_loader

Wensenlijst

Team Vass 175 Khaki Unlined Bib & Brace

Artikelnr: VA175-13KT
80,99

Maat

  • S
  • M
  • XXL
Zet op wensenlijst
Beschrijving

Vass-Tex 175 Team Vass Bib n Brace,

Het ontwerp van het TEAM VASS 175 ‘Khaki Edition’ Bib & Brace  is gebaseerd op de waterdichte Team Vass Zee-vispakken die zijn ontworpen en getest in de meest veeleisende omgevingen zoals de ruige zee. Deze prestaties, betrouwbaarheid en comfort waren natuurlijk de sleutel tot vele andere vormen van vissen, daarom werd de ‘Khaki-editie’ geboren voor de karpervissers. Een nieuwe versie van de beproefde Team Vass 175 waterdichte / ademende pakken die gebruikt werden in andere takken van de visserij. 

Wat zijn 'TEAM VASS'-edities?

Velen van jullie weten waarschijnlijk dat Vass er trots op is om in de loop van de jaren nauw betrokken te zijn bij veel van de nationale en internationale visserijteams. Het heeft Vass niet alleen de mogelijkheid gegeven om deze teams te ondersteunen, maar het heeft ook bijgedragen aan het verder ontwikkelen en verbeteren van de Vass-reeksen. Het Vass-assortiment ontwikkelt zich voortdurend om het beste product te bieden tegen de extreme omstandigheden waarmee de Teams worden geconfronteerd tijdens intense wedstrijden in binnen- en buitenland.

Geïnspireerd door het succes van het werken met deze top 'Teams' heeft Vass nu 'TEAM VASS'-edities gelanceerd die visuele en technische voordelen bieden ten opzichte van standaardmodellen om te voldoen aan de hoge eisen van wedstrijdvissen.

 De TEAM VASS 175 ‘Khaki Edition’ heeft klittenbandsluitingen onder aan de broekspijpen, versterkte knieën met een optie om kniebeschermers in te brengen en de iconische gele elastische bretels van Vass.

Deze Vass-Tex 175 Team Vass Bib & Brace is perfect te combineren met de Vass smock Khaki Edition. Hiermee heeft u een heerlijk comfortabel ademend regenpak. 


 

Beoordelingen ()
Team Vass 175 Khaki Unlined Bib & Brace heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Team Vass 175 Khaki Unlined Bib & Brace


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items