opc_loader

Wensenlijst

Team Vass Winter Khaki Edition Smock

Artikelnr: VA175W-175T

137,99

Maat

  • XXXL
  • XL
  • XXL
Zet op wensenlijst
Verzendmethode
GLS:
0,00
Beschrijving

Vass-Tex 175w Team Vass Winter Khaki Edition Smock,

Het ontwerp van het TEAM VASS 175 Winter ‘Khaki Edition’ Smock is gebaseerd op de waterdichte Team Vass Zee-vispakken die zijn ontworpen en getest in de meest veeleisende omgevingen zoals de ruige zee. Deze prestaties, betrouwbaarheid en comfort waren natuurlijk de sleutel tot vele andere vormen van vissen, daarom werd de ‘Khaki-editie’ geboren voor de karpervissers. Een nieuwe versie van de beproefde Team Vass 175 waterdichte / ademende pakken die gebruikt werden in andere takken van de visserij. 

Wat zijn 'TEAM VASS'-edities?

Velen van jullie weten waarschijnlijk dat Vass er trots op is om in de loop van de jaren nauw betrokken te zijn bij veel van de nationale en internationale visserijteams. Het heeft Vass niet alleen de mogelijkheid gegeven om deze teams te ondersteunen, maar het heeft ook bijgedragen aan het verder ontwikkelen en verbeteren van de Vass-reeksen. Het Vass-assortiment ontwikkelt zich voortdurend om het beste product te bieden tegen de extreme omstandigheden waarmee de Teams worden geconfronteerd tijdens intense wedstrijden in binnen- en buitenland.

Geïnspireerd door het succes van het werken met deze top 'Teams' heeft Vass nu 'TEAM VASS'-edities gelanceerd die visuele en technische voordelen bieden ten opzichte van standaardmodellen om te voldoen aan de hoge eisen van wedstrijdvissen.

 TEAM VASS 175 Winter ‘Khaki Edition’ Smock is goed gevoerd om ook bij koude dagen genoeg warmte te bieden. De Jas is 100% water en wind dicht.

Deze TEAM VASS 175 Winter ‘Khaki Edition’ Smock is perfect te combineren met de TEAM VASS Vass 175 Bib & Brace Winter Khaki Edition . Hiermee heeft u een heerlijk comfortabel ademend warmte/regenpak. 

Beoordelingen ()
Team Vass Winter Khaki Edition Smock heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Team Vass Winter Khaki Edition Smock


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items