opc_loader

Wensenlijst

Snelle levering
Gratis verzending in NL & BE vanaf €50,-
2 échte winkels in Utrecht & Vlijmen
Behulpzame service
Meer dan 20 jaar ervaring

Nash Titan Hide XL Camo Pro

Artikelnr: T4215+16+17+18 optie kijken

Nash Titan Hide Camo XL

 • Maximale breedte: 275 centimeter
 • Diepte: 205 centimeter
 • Hoogte piek: 152 centimeter
 • Hoogte deur: 130 centimeter
 • Gewicht: 8,4 kilogram
  ⦁ Camo (ademende) draagtas
  ⦁ Twee magnetische rodstraps aan de voorzijde
  ⦁ Interne bevestigingshaak voor receiver of lampje
  ⦁ Verlengde frontbars met tension bar en regengoot
  ⦁ Twee interne gaaszakken voor waardevolle spullen
  ⦁ Vier ventilatiepanelen met muggengaas in camo print
  ⦁ 20.000 mm waterdicht Aqua Sense Hydra doek in camo print
  ⦁ Intern (verwijderbaar) Camo dampscherm om condens te voorkomen
449,99

Hide Gewoon of Pro

Of betaal in termijnen vanaf 15,00 p/m. Meer info
 • ​​ Snelle levering
 • Gratis verzending in Nederland en België vanaf €50,-
 • ​​ 2 échte winkels in Vlijmen & Utrecht
 • Behulpzame service
 • Meer dan 20 jaar ervaring
Zet op wensenlijst

Zoals de naam doet vermoeden is de Nash Titan Hide XL Camo Pro de grotere broer van de alom bekende Camo Pro. De XL variant is perfect voor vissers die wat meer (opberg)ruimte en comfort willen of voor de langere sessies. Ook de Camo Pro XL maakt gebruik van het ingenieuze centrale blok. Binnen één minuut staat hij als een huis. En niet geheel onbelangrijk; de Nash Titan Hide Camo Pro XL is door zijn unieke Nash Camo print ook nog eens een lust voor het oog! Kortom; ben je op zoek naar een ruime, stabiele, duurzame, solide en stijlvolle bivvy? Dan is de Nash Titan Hide XL Camo Pro absoluut van meerwaarde in jouw visserij.

De XL Camo Pro is op een aantal belangrijke punten verbeterd ten opzichte van de Titan Hide series. Zo is er gebruikt gemaakt van 20.000 mm waterdicht Aqua Sense Hydra doek. Daarnaast zijn er vier ventilatiepanelen aangebracht voor optimale ventilatie en luchtdoorstroom. Als laatste is er gebruik gemaakt van een intern dampscherm om afzetting van condens te voorkomen. Deze wordt eenvoudig met behulp van elastieken bevestigd en kan tijdens het opruimen gewoon blijven zitten. Het interne dampscherm is eveneens uitgevoerd in de unieke Nash Camo print.

Met een Nash Titan Hide XL Camo Pro heb je een zeer complete bivvy in handen. Voor de liefhebber is er de mogelijkheid om deze nóg completer te maken. Dat kan onder andere door middel van een (heavy duty) Groundsheet. Deze beschermt je luggage tegen vocht aan de onderzijde en beschermt jou tegen de optrekkende kou. Als je je XL Camo Pro volledig wilt kunnen afsluiten, is het tevens mogelijk om een Waterproof Infill aan te schaffen. Om tijdens broeierige zomernachten te kunnen doorluchten, zonder dat je wordt lek gestoken, is een Mozzi Infill aan te raden. Deze voorkomt slapeloze nachten door bloeddorstig ongedierte. Als laatste zijn Fast Fit Storm Pole Adapters aan te raden om bijvoorbeeld bij een zuidwesterstorm, jouw Nash Titan Hide XL Camo Pro netjes op z'n plaats te houden.

Nash Titan Hide XL Camo Pro heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Nash Titan Hide XL Camo Pro


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items