opc_loader

Wensenlijst

Snelle levering
Gratis verzending in NL & BE vanaf €50,-
2 échte winkels in Utrecht & Vlijmen
Behulpzame service
Meer dan 20 jaar ervaring

Retourneren van een pakket

Na een online aankoop geldt er een wettelijke termijn van 14 dagen waarbinnen de zichttermijn actief is, binnen deze termijn moet de consument melding maken van retour via webshop@hengelsportvught.nl Na deze melding krijgt de consument nogmaals 14 dagen om het product daadwerkelijk retour te zenden. De kosten voor een retourzending zijn voor uw eigen rekening. Deze worden enkel door ons vergoed wanneer wij een foutief product, of een kapot/beschadigd product hebben verzonden. U ontvangt indien mogelijk dan een retour sticker per E-mail.


Indien u wenst een product retour te zenden bent u hiervoor dus vrij in keuze van de pakketdienst. 

 

LET OP! U dient ten alle tijden zelf zorg te dragen voor de track & trace informatie, indien een retour zending vermist raakt, is Hengelsport Vught B.V. niet aansprakelijk.


Bij het retour zenden van uw product(en) is het belangrijk dat u een notitie bijvoegt waarop uw ordernummer staat. Deze is te vinden in uw bevestigings email van de bestelling. Daarnaast vragen wij u om duidelijk aan te geven wat u wenst te doen met de retour zending. Geld retour, of wellicht ruilen voor een ander product of maat. Indien u wenst een ander product te ontvangen, dan zal Hengelsport Vught B.V. de kosten voor het verzenden van dit product op zich nemen. 

 

Retouradres

Webshop Hengelsport Vught

Nassaulaan 51
5251 JB Vlijmen
webshop@hengelsportvught.nl