opc_loader

Wensenlijst

Snelle levering
Gratis verzending in NL & BE vanaf €59,-
1 fysieke winkel 850 m2 in Vlijmen
Behulpzame service
Meer dan 30 jaar ervaring

Korda Plastic Slow Sinking Wafter - Essential Cell

Artikelnr: kpb50/53
Deze imitatie boilie haakaasjes zijn de ultieme oplossing als je haakaas ongewenste aandacht krijgt van andere soorten dan karper, met name rivierkreeften.
Deze met precisie gemaakte haakaasjes zijn ontworpen als aanvulling op de Mainline Freezer en Ready-Made boilie range en geven je een strategisch voordeel in uitdagende visomstandigheden.


De haakaasjes zijn voorzien van een verzonken holte, ontworpen om ervoor te zorgen dat een Korda Hair Stop strak in de boilie zit.
Dit verbetert niet alleen de presentatie, maar optimaliseert ook de effectiviteit van het aas door mogelijke verstoringen door rivierkreeften of andere ongewenste aandacht van vogels etc.
te elimineren.


Met een delicate verwassen kleur zijn deze haakaasjes niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook zeer aantrekkelijk door de toevoeging van Mainline Baits flavouring.


Door hun langzaam zinkende aard kunnen ze als wafters over je bed van voer worden gevist en met de geïmpregneerde smaak zijn ze de perfecte match-the-hatch optie, of je het aas nu voor langere tijd in het water laat liggen of ongewenste aandacht van iets anders dan je doelsoorten wilt vermijden.


Verkrijgbaar in 15mm (9 per verpakking) en 18mm (6 per verpakking).
4,29

Diameter

  • ​​ Snelle levering
  • Gratis verzending in Nederland en België vanaf €59,-
  • ​​ 1 échte winkel in Vlijmen
  • Behulpzame service
  • Bijna 30 jaar ervaring
Zet op wensenlijst
Korda Plastic Slow Sinking Wafter - Essential Cell heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Korda Plastic Slow Sinking Wafter - Essential Cell


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: