opc_loader

Menu

Mainline Smart liquid 250 ml

Artikelnr: m10004/5/6/7

Let OP 3 nieuwe smaken Mainline Smart Liquid voor 2024 : Sweetcorn, Essential Cell, Link. 

De vrij subtiele en op voedseltriggers gebaseerde Mainline SMART Liquid wordt door vissers als Ali Hamidi gebruikt op de manier zoals je ook een dressing op een salade zou gebruiken. Je kan het gebruiken om boilies, tijgernoten, pellets en allerhande particles te voorzien van een lichte coating. Onderwater zal dit een attractief spoor los laten en enorm de aandacht trekken zonder veel aas te hoeven gebruiken. Tijdens de intensieve testperiode is dit op wateren over de gehele wereld succesvol gebleken. Om met het haakaas nog meer op te vallen blijft Ali vertrouwen op zijn in Goo gesnakte pop-ups en wafters. Deze zijn echt de kers op de taart en complimenteren zijn high attract aanpak.

Door de manier waarop de relatief zware Mainline SMART Liquid eerst naar de bodem zakt en vervolgens een wolk maakt krijg je een langdurig werken spoor met kleine deeltjes. In de winter en het gebruik in koud water is het een goede tip om de Mainline SMART Liquid met wat warm water te mengen om het proces te versnellen. Hierdoor zullen de unieke triggers een kickstart krijgen en vanaf de eerste minuut hun werk doen.

Ondanks dat Mainline SMART Liquid is ontwikkeld als booster voor je losse aas kan je het ook op tal van andere manieren gebruiken. Zo kan je door je haakaas of zelfs PVA sticks en zakjes te coveren met de vloeistof zeer lokaal extra attractie toevoegen. Je krijgt als het ware een cirkel van lokstoffen rondom je haakaas. Dit zal snel de aandacht van de vis pinpointen op de plek waar jij hem wilt. Hierdoor kan het van enorme meerwaarde zijn voor de vissers die zonder al te veel voer te gebruiken een maximale attractie op zijn stek wilt.

Mainline

17,99

  • Gratis verzending in Nederland en België vanaf €59,-
  • Snelle en betrouwbare levering. 
  • 850m2 Grote Hengelsport Zaak In Vlijmen.
  • Behulpzame service.
  • Geopend sinds 1994. 
  • Gratis parkeren voor de deur. 
  • De Beste Deals voor de Karpervisser. 

Mainline Smart liquid 250 ml heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Mainline Smart liquid 250 ml
Review plaatsen

Meest recente reviews

Laatst bekeken items