opc_loader

Wensenlijst

Snelle levering
Gratis verzending in NL & BE vanaf €50,-
2 échte winkels in Utrecht & Vlijmen
Behulpzame service
Meer dan 20 jaar ervaring

Nash Mussel Blend

Artikelnr: B0123

De fijnste ingrediënten, de meest attractieve mengsels en de meest geavanceerder productie – Dat is het baanbrekende Nashbait Particle & Liquids assortiment.
Een complete mix van drie soorten mosselen, waaronder Green Lipped Mussel voor een eiwitrijke, attractieve en veelzijdige liquid. De perfecte toevoeging voor stickmixen, grondvoer, partikels, pellets en boilies.
Mussel Blend werd al snel een favoriet van Alan Blair omwille van de natuurlijke, vloeibare boosters. Alan voegt het toe aan zijn voer en PVA mix om meer aanbeten te bekomen. Je moet deze ruiken om het te geloven. Alan heet het karper in een fles!

14,99
  • ​​ Snelle levering
  • Gratis verzending in Nederland en België vanaf €50,-
  • ​​ 2 échte winkels in Vlijmen & Utrecht
  • Behulpzame service
  • Meer dan 20 jaar ervaring
Zet op wensenlijst

Nash Mussel Blend 500 ml

Mussel Blend is een natuurlijke trigger
Bij Nash zitten ze niet graag stil. De productontwikkeling draait continu op volle toeren. Dit heeft geresulteerd in een reeks nieuwe natuurlijke liquids, die ze recentelijk op de markt hebben gebracht. Deze liquids zijn geproduceerd op basis van natuurlijke ingrediënten. De Mussel Blend is er één van. Deze bestaat uit een complexe mix van drie soorten mosselen, waaronder Green Lipped Mussel(GLM). Dit resulteert in een eiwitrijke, attractieve en veelzijdige liquid. Deze zorgt voor extra attractie om (passieve) karpers te triggeren. Heb je nog vragen? Bel, e-mail of bezoek onze winkel en we voorzien je graag van passend en vakkundig advies.


Mussel Blend heeft ongekende aantrekkingskracht
Wie is er niet bekend met de ongekende natuurlijke attractie van mossels? Waarom denk je dat karpers zich graag ophouden in de buurt van mosselbanken? Heb je nog nooit (driehoeks)mosselresten in je bewaarzak of retention sling aangetroffen? Dit maakt Mussel Blend tot een additief met ongekende aantrekkingskracht op de karper. Mussel Blend is binnen no-time een favoriet van Alan Blair geworden. Hij is groot fan van de Mussel Blend vanwege de natuurlijke en vloeibare attractors. De Mussel Blend moet je ruiken om het te geloven. Alan noemt het 'karper in een fles'. Mussel Blend is een krachtig additief voor karpervissers die op zoek zijn naar iets anders.

Hoe gebruik ik Mussel Blend in mijn visserij?
Mussel Blend is de perfecte toevoeging voor stickmixen, grondvoer, partikels, pellets en boilies. Alan Blair voegt Mussel Blend toe aan zijn PVA mix om meer en sneller aanbeten te realiseren. Op moeilijke, harde wateren met veel natuurlijk voedsel, kan deze liquid het verschil maken. Zeker wanneer de karpers lange tijd moeizaam azen op andere zaken dan natuurlijk voedsel. Op die momenten kan Mussel Blend liquid namelijk het verschil maken tussen blanken en vangen. Wil jij extra veel natuurlijke attractie op je (voer)stek creëren? Overweeg dan eens om de Mussel Blend daarvoor in te zetten! Mussel Blend is verpakt in een handige 500 ml verpakking voor lange levensduur en eenvoudig gebruik.

  • Brede inzetbaarheid
  • Ongekende attractie
  • Activeert passieve karpers
  • Vol natuurlijke en vloeibare attractors
  • Eiwitrijke, attractieve en veelzijdige liquid
Nash Mussel Blend heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Nash Mussel Blend


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items