opc_loader

Wensenlijst

Snelle levering
Gratis verzending in NL & BE vanaf €50,-
2 échte winkels in Utrecht & Vlijmen
Behulpzame service
Meer dan 20 jaar ervaring

Nash Salted Squid

Artikelnr: B0121

De fijnste ingrediënten, de meest attractieve mengsels en de meest geavanceerder productie – Dat is het baanbrekende Nashbait Particle & Liquids assortiment.
Dezelfde gemalen, verse Atlantische inktvis die we in onze Scopex Squid Hemp gebruiken. Rijk aan zouten, vrije aminozuren, sporenelementen en mineralen. Salted Squid is een krachtige toevoeging voor gelijk welke toepassing voor karpervissers die op zoek zijn naar iets anders.
De perfecte toevoeging voor stickmixen, grondvoer, partikels, pellets en boilies. Kan niet over gedoseerd worden.

14,99
  • ​​ Snelle levering
  • Gratis verzending in Nederland en België vanaf €50,-
  • ​​ 2 échte winkels in Vlijmen & Utrecht
  • Behulpzame service
  • Meer dan 20 jaar ervaring
Zet op wensenlijst

Nash Salted Squid 500 ml

Salted Squid is een natuurlijke trigger
Bij Nash zitten ze niet graag stil. De productontwikkeling draait continu op volle toeren. Dit heeft geresulteerd in een reeks nieuwe natuurlijke liquids, die ze recentelijk op de markt hebben gebracht. Deze liquids zijn geproduceerd op basis van natuurlijke ingrediënten. De Salted Squid is er één van.Deze bestaat uit gemalen, verse Atlantische inktvis. Salted Squid is rijk aan zouten, vrije aminozuren, sporenelementen en mineralen. Deze liquid zorgt voor extra attractie om (passieve) karpers te triggeren. Heb je nog vragen? Bel, e-mail of bezoek onze winkel en we voorzien je graag van passend en vakkundig advies.


Salted Squid heeft ongekende aantrekkingskracht
Wie is er niet bekend met de ongekende attractie van inktvis? Hoeveel squid flavours en squid boilies zijn er wel niet op de markt? De Scopex Squid is hier waarschijnlijk één van de bekendste en meest succesvolle van. Dat is natuurlijk niet voor niets. Deze gemalen verse Atlantische inktvis wordt ook gebruikt in de Scopex Squid Hemp. Dit maakt Salted Squid tot een additief met ongekende aantrekkingskracht op de karper. Salted Squid is een krachtig additief voor karpervissers die op zoek zijn naar iets anders. Groot voordeel is dat Salted Squid niet over gedoseerd kan worden.

Hoe gebruik ik Salted Squid in mijn visserij?
Salted Squid is de perfecte toevoeging voor stickmixen, grondvoer en partikels. De Salted Squid is tevens perfect te combineren met de boilies, flakes en pellets van de Scopex Squid range. Combineren kun je leren en dat maakt de mogelijkheden van de Salted Squid oneindig. Op moeilijke, harde wateren met veel natuurlijk voedsel, kan deze liquid het verschil maken. Zeker wanneer de karpers lange tijd moeizaam azen op andere zaken dan natuurlijk voedsel. Op die momenten kan Salted Squid liquid namelijk het verschil maken tussen blanken en vangen. Wil jij extra veel natuurlijke attractie op je (voer)stek creëren? Overweeg dan eens om de Salted Squid daarvoor in te zetten! Salted Squid is verpakt in een handige

500 ml verpakking voor lange levensduur en eenvoudig gebruik.
Brede inzetbaarheid
Ongekende attractie
Kan niet overgedoseerd worden
Perfecte toevoeging aan de Scopex Squid range
Rijk aan zouten, vrije aminozuren, sporenelementen en mineralen

Nash Salted Squid heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Nash Salted Squid


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items