opc_loader

Menu

CC Moore Pro Stim Liver Air Ball Pop Ups 18 mm

Artikelnr: 905/61

De CC Moore Pro-Stim Liver Airball Pop-Ups hebben dezelfde kleur als de Pro-Stim Boilies waardoor ze niet opvallen. De pop-ups hebben een hoog drijfvermogen en zijn als single hookbait en voor de 'snowman rig' te gebruiken. De CC Moore Pro-Stim Liver Airball Pop-Ups zijn perfect te combineren met andere producten uit de Pro-Stim Liver range.

Verkrijgbaar in:
10 mm (80 stuks)
15 mm (50 stuks)
18 mm (35 stuks)
24 mm (15 stuks)

Bijna 8 jaar na de release van de laatste nieuwe boilie, is CC Moore verheugd om de spannende, langverwachte nieuwe boilie te lanceren; Pro-Stim Liver.

Pro-Stim Liver is echt een uniek karperaas, een 'new age' aas waarvan je snel zult zien dat het anders is dan al het andere op de markt en is het hoogtepunt van een project dat is ontworpen om een universeel aantrekkelijk, innovatief nieuw boilie product te leveren met unieke eigenschappen waarvan CC Moore gelooft dat het vissers van alle soorten een grotere kans geeft op direct en langdurig succes.

Na een buitengewoon succesvolle testperiode van aasprestaties op de oever voor het team in Groot-Brittannië en Europa is CC Moore erg enthousiast om eindelijk het vangpotentieel van Pro-Stim Liver met jullie te delen.

8,99

  • Gratis verzending in Nederland en België vanaf €59,-
  • Snelle en betrouwbare levering. 
  • 850m2 Grote Hengelsport Zaak In Vlijmen.
  • Behulpzame service.
  • Geopend sinds 1994. 
  • Gratis parkeren voor de deur. 
  • De Beste Deals voor de Karpervisser. 

CC Moore Pro Stim Liver Air Ball Pop Ups 18 mm heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
CC Moore Pro Stim Liver Air Ball Pop Ups 18 mm
Review plaatsen

Meest recente reviews