opc_loader

Menu

Cadeaubon 10

Artikelnr: cadeaubon10
10,00

  • Gratis verzending in Nederland en België vanaf €59,-
  • Snelle en betrouwbare levering. 
  • 850m2 Grote Hengelsport Zaak In Vlijmen.
  • Behulpzame service.
  • Geopend sinds 1994. 
  • Gratis parkeren voor de deur. 
  • De Beste Deals voor de Karpervisser. 

LET OP! Over alle bestellingen onder de €50,- wordt automatisch €5,- verzendkosten gerekend. Dit kunnen wij helaas niet uitzetten voor de cadeaubonnen, daarom wordt deze €5,- bij het bedrag van uw cadeaubon opgeteld!

Alle Hengelsport Vught Cadeaubonnen worden in PDF bestand per email verstuurd! Let op!! Het kan zijn dat deze in uw spam box beland. Zo kan er geen misverstand zijn over niet aangekomen bonnen.

Moeite met iets leuks vinden? Zelf geen verstand van vissen? Zorg dat u altijd het juiste cadeau geeft! Verras uw vismaat, familielid, collega of partner met een hengelsport Vught cadeaubon. De cadeaubonnen zijn zowel online, als in onze vestigingen te Vlijmen en Utrecht te verzilveren.


Hoe werkt een Webshop cadeaubon?

zodra u online een cadeaubon heeft besteld wordt er een persoonlijke coupon code aangemaakt welke eenmalig te verzilveren is. Bij het plaatsen van een bestelling op de webshop volgt u alle stappen volgens het betaalproces, pas bij de aller laatste stap wordt er gevraagd of u een coupon code wilt inwisselen. Vul hier de coupon code in die op uw cadeaubon staat. Het bedrag zal automatisch in mindering worden gebracht. 

Heeft u meerdere cadeaubonnen van Hengelsport Vught ontvangen? Helaas is het niet mogelijk om meerdere coupon codes tegelijkertijd in te wisselen. In het geval dat u meerdere cadeaubonnen heeft ontvangen, en deze graag allemaal wilt verzilveren vragen wij u om contact met ons op te nemen via webshop@hengelsportvught.nl
Wanneer u de ontvangen coupon codes doorgeeft per mail, sturen wij u een nieuwe copoun code met het totaalbedrag van de samengevoegde cadeaubonnen. 

Cadeaubon 10 heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Cadeaubon 10
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Cadeaubon 10

Laatst bekeken items