opc_loader

Wensenlijst

Cadeaubon 20

20,00
Zet op wensenlijst
Beschrijving

LET OP! Over alle bestellingen onder de €50,- wordt automatisch €5,- verzendkosten gerekend. Dit kunnen wij helaas niet uitzetten voor de cadeaubonnen, daarom wordt deze €5,- bij het bedrag van uw cadeaubon opgeteld!

Alle Hengelsport Vught Cadeaubonnen worden in PDF bestand per email verstuurd! Let op!! Het kan zijn dat deze in uw spam box beland. Wanneer u voor onze betaalde inpak service kiest (€10,-) krijgt u voor ongeveer €25,- aan goodies, en wordt uw pakket netjes in geschenk papier verpakt. Hier wordt de cadeaubon wel door ons bijgevoegd.

Moeite met iets leuks vinden? Zelf geen verstand van vissen? Zorg dat u altijd het juiste cadeau geeft! Verras uw vismaat, familielid, collega of partner met een hengelsport Vught cadeaubon. De cadeaubonnen zijn zowel online, als in onze vestigingen te verzilveren.


Hoe werkt een Webshop cadeaubon?

zodra u online een cadeaubon heeft besteld wordt er een persoonlijke coupon code aangemaakt welke eenmalig te verzilveren is. Bij het plaatsen van een bestelling op de webshop volgt u alle stappen volgens het betaalproces, pas bij de aller laatste stap wordt er gevraagd of u een coupon code wilt inwisselen. Vul hier de coupon code in die op uw cadeaubon staat. Het bedrag zal automatisch in mindering worden gebracht. 

Heeft u meerdere cadeaubonnen van Hengelsport Vught ontvangen? Helaas is het niet mogelijk om meerdere coupon codes tegelijkertijd in te wisselen. In het geval dat u meerdere cadeaubonnen heeft ontvangen, en deze graag allemaal wilt verzilveren vragen wij u om contact met ons op te nemen via webshop@hengelsportvught.nl
Wanneer u de ontvangen coupon codes doorgeeft per mail, sturen wij u een nieuwe copoun code met het totaalbedrag van de samengevoegde cadeaubonnen. 


 

Beoordelingen ()
Cadeaubon 20 heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Cadeaubon 20


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items
20,00