opc_loader

Wensenlijst

Snelle levering
Gratis verzending in NL & BE vanaf €50,-
2 échte winkels in Utrecht & Vlijmen
Behulpzame service
Meer dan 20 jaar ervaring

Gardner Covert Lead Safe System

Artikelnr: CLSG
4,49

Kleur

  • ​​ Snelle levering
  • Gratis verzending in Nederland en België vanaf €50,-
  • ​​ 2 échte winkels in Vlijmen & Utrecht
  • Behulpzame service
  • Meer dan 20 jaar ervaring
Zet op wensenlijst

Beschrijving

De nieuwe Covert Lead-Safe-systeem maakt het mogelijk karper en gespecialiseerde vissers te bouwen eenvoudige, super veilig, wirwar gratis bolt rigs geschikt voor het vissen op een locatie of hengelen scenario, waarbij verliezen van een lead niet nodig zou zijn. Kortom, als je vissen op een locatie die geen significante wiet of haken en ogen in de buurt van het zwemmen heeft, ditching het lood is een verspilling van geld en op vele beheerde commerciële locaties het is gewoon niet nodig.

Het ontwerp van de Lead-Safe-systeem is gebaseerd op dezelfde principes van een straight forward lead clip en staart rubberen ontwerp. Deze meest vissers begrijpen omdat ze al vele jaren beschikbaar zijn geweest, met de lead clip wordt vastgehouden door een standaard maat 8 draaibare die veilig op zijn plaats klikt. In plaats van het monteren van de leiding aan een extern "arm", zoals toegepast op een conventionele lood klemsystemen (waarmee het lood te ontladen), het lood wartel is aan de achterkant van het systeem behouden zelf clip met een staart rubber. Dit betekent dat in het geval van een verloren rig de leiding / staart rubber kan trekken uit de clip en lopen langs de lijn, dus het is nog steeds veilig.

De wrijving / weerstand gecreëerd door de toegewijde staart rubber (meegeleverd), is ideaal voor algemeen karpervisserij gebruik en kan worden aangepast door simpelweg het veranderen van hoe ver je de staart rubber druk op de achterkant van de clip. Duw de staart rubber recht op maximale weerstand voor de meeste vissen situaties, waar de vis is waarschijnlijk uitgeschakeld bout na het oppakken van de haakaas en zelf prikken creëren.

Deze functionaliteit maakt het systeem ook zeer nuttig als u een 'prikken en loslaten' stijl lead arrangement te creëren. Met de staart rubber maar net geduwd naar de clip als een karper verstevigt de onderlijn en prikt zelf het voortouw kan knallen de clip en lopen langs de lijn op een vooraf bepaalde kracht. Deze scheiding maakt het bijna onmogelijk voor de vissen om het gewicht het gebruik van de leiding aan de haak te schudden uit. Dit is echt een regelmatige aanwezigheid op vele wateren waar de karper prikken zich op een effectieve tuig en schud de leiding uit een conventionele lead clip, wat betekent dat ze zich te ontdoen van de haak met de visser alleen ontvangen van een paar bliepjes.

Andere gespecialiseerde toepassing extreme scala vissen in open water zou zijn. Lead clips af en komen uit onder de extreme kracht uitgeoefend door ultieme lange afstand vissen, maar het ontwerp van de lead-Safe-systeem betekent dit niet kan gebeuren.

We raden het toevoegen van een lengte van Covert Sinking Rig Tubing of Covert Tungsten Tubing geduwd in de Tail Rubber om de incidentie van klitten te verminderen, vooral als je met een zachte en soepele onderlijn materiaal.

Bij het gebruik van Covert Lead-Safe systeem clips met shock leiders (voor extreme range vissen) is het de moeite waard dokteren de staart rubber (door het trimmen van de smalle uiteinde) de uitbreiding van de centrale boring om ervoor te zorgen dat het gemakkelijk zal gaan over de leider knoop waardoor de voorsprong naar los van de leider.

  • Elke verpakking bevat 5 x Lead Safe clips en 5 x toegewijde staart rubbers.
  • Verkrijgbaar in 3 C-Thru camo kleuren (groen, bruin en slib).
Product Product Code (SKU)
COVERT LEAD SAFE SYSTEM C-THRU GREEN CLSG
COVERT LEAD SAFE SYSTEM C-THRU BROWN CLSB
COVERT LEAD SAFE SYSTEM SILT CLSS
Gardner Covert Lead Safe System heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Gardner Covert Lead Safe System


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items