opc_loader

Wensenlijst

Snelle levering
Gratis verzending in NL & BE vanaf €50,-
2 échte winkels in Utrecht & Vlijmen
Behulpzame service
Meer dan 20 jaar ervaring

PB Hit & Run X-Safe Leadclip

Artikelnr: 22101
4,49
Kleur
  • ​​ Snelle levering
  • Gratis verzending in Nederland en België vanaf €50,-
  • ​​ 2 échte winkels in Vlijmen & Utrecht
  • Behulpzame service
  • Meer dan 20 jaar ervaring
Zet op wensenlijst

Na een taaie voorbereidingsfase is het gelukt om deze revolutionaire loodclip aan U te presenteren. Een loodclip die voldoet aan alle moderne kwaliteitseisen waaraan een loodclip anno 2011 dient te moeten voldoen. Doo rhet speciale ontwerp behoort het ejecteren van de rig door "kopschudproblemen"met deze loodclip voortaan tot het verleden. Na een aanbeet zal de wartel namelijk direct los komen van de loodclip, waardoor de karper het lood niet langer kan gebruiken om de haak uit de bek te schudden

Door de special werking van het Hit & Run Wartel Loodsysteem ontstaan er een dubbele beetregristratie ten opzichte van bestaande loodsystemen, waardoor zelfs de meest voorzichtige en trage aasopnames te registreren zijn. Mocht er tijdens de dril een eventuele lijnbreuk optreden dan zal de karper bij dit systeem zowel lood, hoofdlijn en eventuele voorslag kwijt raken. Het Hit & Run Wartel Loodsysteem behoort daarmee tot 1 van de veiligste loodsystemen ter wereld. De Hit & Run X-Safe Loodclip is te gebruiken met iedere type wartellood en met vrijwel ieder type leader.

Daarnaast wordt een extra rekje met pinnetjes bijgeleverd waardoor het mogelijk is om de HIt & Run X-Safe Loodclip op de traditionele manier te gebruiken. bijvoorbeeld in uitzonderlijke gevallen waarbij loodverlies gewenst is, zoals wateren met extreme wiergroei.

Verpakt per 5 stuks in kleuren Weed, Silt en Gravel

Laat het duidelijk zijn dat het gebruik van visveilige systemen nooit een reden mag zijn om onverantwoorde risico's te nemen..

PB Hit & Run X-Safe Leadclip heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
PB Hit & Run X-Safe Leadclip


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items