opc_loader

Menu

Gardner Covert Dark Mugga

Artikelnr: DMH

Deze convert mugga haak van gardner is de meest verkochte haak in engeland.
Het legendarische haakpatroon van mugga is cruciaal geweest bij het vangen van talloze grote karpers. De nieuwste covert dark mugga-haken hebben een facelift gekregen met een aantal belangrijke verbeteringen die ze nog beter maken.
Ten eerste hebben we de vorm en lengte van het punt van de mugga volledig opnieuw gespecificeerd, zodat ze langer en veel scherper zijn dan voorheen.
De nieuwe lange taps toelopende punten zijn een enorme stap omhoog en zorgen ervoor dat de haak nog sneller prikt en penetreert.
Vervolgens zijn we overgestapt op de nieuwe uitgeklede covert dark uitvoering.
Deze nieuwe afwerking biedt nog steeds uitstekende camouflage dankzij de matte afwerking, en zorgt er ook voor dat we het scherpste punt op de haak behouden, omdat het een enkele gegalvaniseerde afwerking is en de vermindering in handeling tijdens het afwerkingsproces betekent dat de punten onberispelijk en vlijmscherp blijven .
We hebben ook een upgrade uitgevoerd naar een microbarb op alle nieuwe covert dark hooks.
Dit biedt twee belangrijke voordelen.
Ten eerste vereisen veel commerciële visserijen dat vissers patronen gebruiken met kleine weerhaken, omdat het vriendelijker is voor de mond van de vis, en ten tweede zijn microhaken met weerhaken sterker omdat minder draad wordt afgesneden om de weerhaak te vormen.
Dit in combinatie met het langere chemisch geëtste punt heeft de Covert Dark Mugga tot een werkelijk geweldige haak gemaakt.
Als je naar het ontwerp van de Mugga kijkt, is het niet moeilijk in te zien waarom het een ongeëvenaard hooking-potentieel biedt wanneer het wordt gebruikt met een verscheidenheid aan hooklink-materialen. De agressieve hooking-actie en de sterke hook-hold die het patroon geeft, zijn te danken aan een combinatie van belangrijke functies die perfect samen werken.
De combinatie van een enigszins gebogen schacht en een 25 ° in-gedraaid oog zorgt ervoor dat de haak omklapt zodra de haakverbinding vastzit of het haakoog de rand van de visrand bereikt. Deze unieke actie betekent dat de haak stevig in de hoek van de mond of in de onderlip vasthoudt zonder een krimpkous te hoeven toevoegen om een ​​minder effectief 'vergelijkbaar' patroon te verbeteren.
Hierna creëert de oriëntatie tussen het haakoog en het superscherpe rechte punt de best mogelijke hoek om de haak snel en veilig te laten doordringen.
Eenvoudig, dit betekent dat je meer vis zult landen.
Gesmeed, hoog koolstof-draad dat dubbel getemperd is om te zorgen dat ze verbazingwekkend sterk zijn ten opzichte van de draadmeter.

Haak maat

Staffelprijzen

Tot 5

6,49

Van 5 tot 10

6,15

10 en meer

5,75

6,49

  • Gratis verzending in Nederland en België vanaf €59,-
  • Snelle en betrouwbare levering. 
  • 850m2 Grote Hengelsport Zaak In Vlijmen.
  • Behulpzame service.
  • Geopend sinds 1994. 
  • Gratis parkeren voor de deur. 
  • De Beste Deals voor de Karpervisser. 
Gardner Covert Dark Mugga heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Gardner Covert Dark Mugga
Review plaatsen

Meest recente reviews

Laatst bekeken items