opc_loader

Menu

Korda Kamamura Wide Gape

Artikelnr: wid09

Tot voor kort was de enige manier om ultrascherpe punten te creëren, met de hand. Dit is een vaardigheid die veel tijd kost om te leren en op de juiste manier uit te voeren. Bij de productontwikkelingsafdeling van 

Korda dachten we, dit moeten we onderzoeken. Het verkrijgen van de scherpste haken werd een groot project. Ondanks dat we erg hard gewerkt hebben aan dit project, nam het drie jaar in beslag voordat we alles perfect hadden voor de productie van de Kamakura.

De Kamakura-haken worden na de productie geslepen tot een zeer hoge tolerantie. We produceren haken met uiterst scherpe punten, die je met de hand niet kunt evenaren. Wanneer je het doosje opent, vallen twee dingen op. De eerste is de consistentie van het product. Elke haak heeft dezelfde belachelijke scherpte en is klaar om gebruikt te worden. Omdat consistentie de sleutel is, zijn we er trots op dat elke punt er precies hetzelfde uitziet. De tweede is een wasachtige coating op de punt van de haak. Dankzij deze unieke manier om de punt te bedekken, zorgen we ervoor dat ze in de best mogelijke staat blijven totdat je ze wilt gebruiken. Vlak voor het uitwerpen wrijf je de wax eraf met je vingers en je zult vissen met de scherpste haak die je je maar kunt voorstellen.

Het Kamakura-assortiment zal naast het originele assortiment haken bestaan. Vanaf nu zullen de Kamakura haken verkrijgbaar zijn in de modellen Krank en Widegape. Ze zijn verkrijgbaar in de maten 4, 6 en 8, zowel met weerhaak als weerhaakloos. In 2019 zullen de Choddy en Kurv Shank haken volgen.

Haak maat

8,99

  • Gratis verzending in Nederland en België vanaf €59,-
  • Snelle en betrouwbare levering. 
  • 850m2 Grote Hengelsport Zaak In Vlijmen.
  • Behulpzame service.
  • Geopend sinds 1994. 
  • Gratis parkeren voor de deur. 
  • De Beste Deals voor de Karpervisser. 

Korda Kamamura Wide Gape heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Korda Kamamura Wide Gape
Review plaatsen

Meest recente reviews

Laatst bekeken items