opc_loader

Menu

Korda Leadcore Leader Heli Safe 1 Meter (2stuks)

Artikelnr: LLhsg/LlHsw

Het Heli-Safe systeem is briljant voor gebruik met elke helikopter stijl set-up, of u nu een conventionele rig of een chod gebruikt, en is nu beschikbaar geconstrueerd op Kable leadcore en klaar voor gebruik direct uit de verpakking. Deze leadcore leaders zijn 1m lang, wat ze perfect maakt om alles vast te pinnen op de bodem en de vis te beschermen tegen lijnschade tijdens het gevecht, maar ze zijn niet zo lang dat ze een nadelige invloed hebben op je worp.

Niet alleen is dit een briljante anti-tangle set up, maar het is ook zeer veilig voor de vis, omdat het Mini Heli-Safe systeem - een meer compacte versie van het origineel - en zorgt ervoor dat het lood zal loskomen wanneer dat nodig is. Het bevat ook ons No-Trace Safety System, dat ervoor zorgt dat in het geval dat je hoofdlijn breekt, de haak link gemakkelijk los kan komen van de leader, en elke verpakking bevat twee reserve No-Trace Beads (deze kunnen ook apart worden gekocht als je er meer nodig hebt).

Het bovenste rubbertje van het No-Trace Safety System kan dicht bij het lood worden geplaatst wanneer je over een schone bodem vist, of helemaal naar het andere eind van de leader worden verplaatst wanneer je over wier of afval vist, vooral met chods.

De Mini Heli-Safe kan op verschillende manieren worden ingesteld, afhankelijk van de vissituatie, met de standaard veer die het lood onder minimale druk loslaat en ervoor zorgt dat het lood bij de aanname valt, wat geweldig is in dik wier. Of deze kan worden vervangen door de rode veer (twee meegeleverd) die is ontworpen voor wateren die over het algemeen vrij zijn van haken en wier, en waar u het lood alleen wilt laten vallen als het ergens in vast komt te zitten.

Er is ook de optie om een collar toe te voegen (twee meegeleverd), wat betekent dat het lood nooit zal worden uitgeworpen, maar in het geval van een breuk kan de vis nog steeds vrij komen als gevolg van het No-Trace veiligheidssysteem. Het gebruik van een maat 11 QC Ring Swivel stelt je in staat om snel en gemakkelijk van rigs te veranderen, en een lus aan een uiteinde maakt het eenvoudig om het aan je hoofdlijn te bevestigen - de lus-naar-lus stijl is het eenvoudigst en snelst.

De Kable Heli-Safe Leadcore Leaders zijn verkrijgbaar in een keuze van Gravel Brown of Weed/Silt, met twee per verpakking, en worden ook geleverd met: 2 x reserve No-Trace Beads; 2 x Mini Heli-Safe collars; 2 x Mini Heli-Safe rode veren. 

Kleur

  • Gravel
  • weed/silt
12,99

  • Gratis verzending in Nederland en België vanaf €59,-
  • Snelle en betrouwbare levering. 
  • 850m2 Grote Hengelsport Zaak In Vlijmen.
  • Behulpzame service.
  • Geopend sinds 1994. 
  • Gratis parkeren voor de deur. 
  • De Beste Deals voor de Karpervisser. 

Korda Leadcore Leader Heli Safe 1 Meter (2stuks) heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Korda Leadcore Leader Heli Safe 1 Meter (2stuks)
Review plaatsen

Meest recente reviews