opc_loader

Wensenlijst

Snelle levering
Gratis verzending in NL & BE vanaf €59,-
1 fysieke winkel 850 m2 in Vlijmen
Behulpzame service
Meer dan 30 jaar ervaring

Nash Dot Spod Air - Medium

Artikelnr: t2092/2093

De Dot Spod Air zorgt voor het gecontroleerd verspreiden van elke aassoort omdat hij je aas in de vlucht loslaat wanneer die op het einde van de worp de lijnclip raakt.

Maakt gebruik van een innovatieve quick release clip aan de achterkant. Eens de hoofdlijn opgespannen wordt door het raken van de lijnclip, opent de Dot Spod Air zodat het aas mooi wijd verspreid wordt gevoerd. De lege Dot Spod valt stil neer op het wateroppervlak een eind voor de voerplek. Dat resulteert in minder lawaai dan een raket die bovenop je rig landt.

De eerste keus voor de slimme karpervisser! Door het traject en de voerhoeveelheid aan te passen, kan het voer meer of minder verspreid worden. Van het uit de hoogte strooien met drijvend aas boven schuwe karpers zonder ze schrik aan te jagen, tot het meer open verspreiden van hennep en micro pellets dan met een tradionele spod. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Maakt gebruik van dezelfde scharnierende, schuivende body en sluiting als de befaamde Dot Spods. De Air Drop heeft dan ook geen enkel mechanisme dat kan blokkeren door resten voer of kleine partikels wat elke keer opnieuw resulteert in perfecte voerprestaties.

In combinatie met de perfect afgestemde Dot Spod hengels en onze Spod/Marker Briad kan de Air Drop elk type aas tot 160m ver brengen, afhankelijk van je werp vaardigheden.

Check de laadhoeveelheid van de Dot Spod via Technische specificaties

18,99

Kleur

  • ​​ Snelle levering
  • Gratis verzending in Nederland en België vanaf €59,-
  • ​​ 1 échte winkel in Vlijmen
  • Behulpzame service
  • Bijna 30 jaar ervaring
Zet op wensenlijst
Nash Dot Spod Air - Medium heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Nash Dot Spod Air - Medium


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items