opc_loader

Wensenlijst

Snelle levering
Gratis verzending in NL & BE vanaf €59,-
1 fysieke winkel 850 m2 in Vlijmen
Behulpzame service
Meer dan 30 jaar ervaring

Fox Edges Medium Tackle Box

Artikelnr: CBX086

De nieuwste Fox Edges Tackle boxen zijn ideaal voor het opbergen van al uw kleinmateriaal en end tackle voor het karpervissen. De fox edges Tackle Box is een opvolging van de Fox F boxen range. Dit is jaren onze best verkochte range geweest maar nu zijn de Fox Edges Tackle boxen verbeterd. kijk op onze karperwebshop .

49,99
  • ​​ Snelle levering
  • Gratis verzending in Nederland en België vanaf €59,-
  • ​​ 1 échte winkel in Vlijmen
  • Behulpzame service
  • Bijna 30 jaar ervaring
Zet op wensenlijst

Het nieuwe Fox Tackle Box-assortiment heeft het legendarische Fox F-Box-concept, inspiratie uit de markt en een groot aantal nieuwe ideeën genomen om het helemaal up-to-date te brengen en terug te brengen waar het thuishoort in de voorhoede van het ontwerp van tackleboxen. Door het hele deksel te gebruiken als extra opbergruimte voor end-tackle, hebben we de capaciteit gemaximaliseerd terwijl we de box zo compact mogelijk houden. Het deksel bestaat uit 37 afzonderlijke compartimenten, met verbeterde, vastgepinde scharnieren en getinte sluitingen waardoor de producten binnenin te zien zijn. Bovendien wordt er een stickervel meegeleverd om de inhoud te labelen voor snelle identificatie indien nodig.

In geopende toestand stopt het deksel op precies 180 graden, dit maakt het vastbinden van rigs met je tacklebox op schoot gemakkelijk omdat je de binnenkant van het deksel kunt gebruiken als werkgebied. Het deksel heeft ook een liniaal aan zowel de binnen- als de buitenkant om te helpen bij het binden van de onderlijnen.

De basis van de Tackle Box is ontworpen om plaats te bieden aan de geheel nieuwe Standard en XL Internal Compartment Boxes, Adjustable Compartment Boxes, Hook Boxes plus de ingenieuze Leader Racks in Standard en XL. De doos is voorzien van 3 lange, 2 korte en 1 medium verdeler. Deze zijn verwijderbaar en scheiden de basis en stellen je in staat om aan te passen aan je favoriete configuratie. De afstand tussen de scheidingssleuven is zorgvuldig overwogen om de beschikbare ruimte optimaal te benutten, ervoor te zorgen dat de interne compartimentdozen niet rammelen in verspilde ruimte en alle soorten eindmateriaal efficiënt vastzetten. Alles van onderlijngereedschap en standaard onderlijnspoelen tot grotere onderlijnspoelen past perfect in deze box.

De Tackle box maakt ook gebruik van VCI (Volatile Corrosion Inhibitor) in zijn make-up, dit helpt de corrosie van alle tackle-items te vertragen als de binnenkant nat wordt.

  • Geleverd met 2 x grote verdeler, 2 x kleine verdeler, 1 x splitterverdeler en 1 x horizontaal
  • Stickerpakket
  • Afmetingen: 27cm x 19cm x 7cm
Fox Edges Medium Tackle Box heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Fox Edges Medium Tackle Box


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items