opc_loader

Menu

Nash LR 8000 Reel

Artikelnr: t2052

» 8 + 1 roestvrije kogellagers

» Lijnvriendelijke clip

» Snelle slip

» Zwevende lijn rotor bescherming

» Anti twist lijnroller

» 4.9:1 overbrengingsverhouding

Deze molen, geproduceerd door Nash Tackle, is een uitstekende keuze voor karpervissers en andere hengelsportliefhebbers vanwege zijn geavanceerde functies en kwaliteitsconstructie. Hier is een overzicht van de belangrijkste kenmerken en details:

Belangrijkste Kenmerken:

 1. Grote Lijn Capaciteit: De Nash LR8000 heeft een royale lijn capaciteit, wat betekent dat het voldoende ruimte biedt voor het opspoelen van zware vislijnen, ideaal voor het vangen van grote vissen of het werpen op lange afstanden.

 2. Duurzaamheid: Deze molen is vervaardigd met hoogwaardige materialen en heeft een robuuste constructie die bestand is tegen de slijtage en de stress van zware visomstandigheden. Het is ontworpen om langdurig gebruik te weerstaan.

 3. Soepele Werking: De LR8000 is uitgerust met hoogwaardige lagers en een soepel werkend slipmechanisme, wat resulteert in een zijdezachte lijnopname en een betrouwbare drilprestatie.

 4. Krachtige Overbrenging: Deze molen heeft een krachtige overbrenging (gear ratio), wat zorgt voor een snel en efficiënt oprollen van de lijn, zelfs bij zware belasting.

 5. Anti-Reverse: De anti-reverse functie voorkomt dat de molen onbedoeld achteruit draait, wat essentieel is voor een goede haakzetting en controle tijdens het drillen van vissen.

 6. Grote Zwengel: De molen is voorzien van een grote zwengel (handle) die zorgt voor een goede grip en gemakkelijke bediening, zelfs bij nat weer.

 7. **Dubbelslippend: De LR8000 is uitgerust met een dubbel slipsysteem, wat zorgt voor een gelijkmatige druk op de lijn tijdens het drillen van krachtige vissen. Dit vermindert de kans op lijnbreuk en maakt het beheersen van grote vissen efficiënter.

 8. Lijnclip: Een handige lijnclip is inbegrepen, waarmee je de exacte afstand van je uitgegooide lijn kunt markeren voor herhaalde en nauwkeurige worpen.

Conclusie:

De Nash LR8000 is een hoogwaardige molenspoel die betrouwbaarheid en prestaties biedt voor vissers die op zoek zijn naar duurzaamheid en functionaliteit. Met zijn grote lijn capaciteit, soepele werking, krachtige overbrenging en robuuste constructie, is deze molen ideaal voor het vangen van grote vissen en het werpen van lange afstanden. Het is een waardevol onderdeel van je visuitrusting en kan je helpen om met vertrouwen en succes te vissen in uiteenlopende visomstandigheden.

149,99

 • Gratis verzending in Nederland en België vanaf €59,-
 • Snelle en betrouwbare levering. 
 • 850m2 Grote Hengelsport Zaak In Vlijmen.
 • Behulpzame service.
 • Geopend sinds 1994. 
 • Gratis parkeren voor de deur. 
 • De Beste Deals voor de Karpervisser. 

Kenmerken een verlengde spoel met extra langzame oscillatie voor een superieure lijnopspoeling en verminderde wrijving. De molens hebben extreme werpkwaliteiten met zowel mono als gevlochten lijnen.

Nash LR 8000 Reel heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Nash LR 8000 Reel
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Nash LR 8000 Reel

Laatst bekeken items