opc_loader

Menu

MTC Baits

MTC Baits

MTC Baits (Holland) is een ambitieus karperaasconcept met een nuchtere aanpak als het gaat om de samenstelling, bereiding en productie van Hoogwaardig Karpervoer. Hun kracht is dat ze alles in eigen beheer produceren.

Het aas onderscheidt zich door de uitgekiende samenstelling van voornamelijk wateroplosbare componenten (zodat het aas als het ware 'oplost'), de versterkende/aanvullende combinaties van verse attractors of triggers, de instant respons en de moordende reputatie met betrekking tot voercampagnes. Juist omdat het aas na verloop van tijd uiteenvalt, behoren 'zure' voercampagnes tot het verleden. Het nog aantrekkelijke uiteengevallen aas wordt vroeg of laat opgegeten door de voerende vissen.

MTC kan voor iedere karpervisser een betaalbaar aas samenstellen, omdat ze de ingrediënten rechtstreeks van de fabrikant kunnen betrekken. MTC heeft een eigen assortiment aas, door de seizoenen heen getest en goedgekeurd, voor een scherpe prijs. De ingrediënten die MTC in haar assortiment heeft, zijn van een constante samenstelling en de beste die verkrijgbaar zijn.

90 Artikelen