opc_loader

Menu

Flextail Portable 2-in-1 Anti Mug Muggen & Mosquito verjager Repellent Flextail Max Repel S groen + powerbank

Artikelnr: OR04-NR01

Draagbare 2-in-1 muggenspray Flextail Max Repel S (groen)

Het draagbare muggenspray Flextail Max Repel S is een betrouwbare metgezel voor kamperen, uitdagende buitenomstandigheden en thuisgebruik. Dit praktische apparaat combineert duurzaamheid, functionaliteit en veelzijdigheid en biedt effectieve bescherming tegen muggen. Uitgerust met een siliconen hoesje, is hij bestand tegen vallen, en met twee afstotende modi en de mogelijkheid om hem als powerbank te gebruiken, is hij geschikt voor zowel reizen als thuisgebruik.

Valweerstand

Dankzij de siliconen beschermhoes is de Flextail Max Repel S bestand tegen vallen vanaf een hoogte tot 1,2 meter. Deze functie biedt gebruikers gemoedsrust tijdens reizen en buitenactiviteiten, waarbij het risico op een val groter is. Dankzij de stevige constructie blijft het apparaat ook onder uitdagende omstandigheden functioneel en betrouwbaar.

Twee afstotende modi

De bruikbaarheid van dit muggenspray blijkt uit de twee beschikbare modi: kamperen en buiten. De kampeermodus biedt 13 bedrijfsuren en een bereik tot 3 meter, waardoor hij ideaal is voor gebruik binnenshuis. Aan de andere kant is de buitenmodus ontworpen voor gebruik buitenshuis, met een groter bereik van ongeveer 9 meter, wat perfect is voor grote, open ruimtes. In deze modus kan het apparaat 7 uur werken.

Snelle verwarming

De Flextail Max Repel S maakt indruk met zijn vermogen om snel op te warmen. In slechts 50 seconden bereikt hij een temperatuur van 110 graden Celsius, wat cruciaal is bij onverwachte ontmoetingen met muggen. In de meest efficiënte modus kan het apparaat zelfs tot 165 graden Celsius verwarmen, wat een maximale afstotende werking garandeert.

Powerbank

Naast de basisafweerfuncties kan de Flextail Max Repel S ook dienen als powerbank. Dankzij de batterijcapaciteit van 9600 mAh kunnen mobiele apparaten worden opgeladen, wat van onschatbare waarde is tijdens lange reizen waarbij de toegang tot elektriciteit beperkt is. Deze functie verbetert de bruikbaarheid van het apparaat aanzienlijk.

Waterdicht en veelzijdig

Met een IP65 waterdichte classificatie kan de Flextail Max Repel S worden gebruikt in verschillende weersomstandigheden. De groene behuizing past bovendien in een modern design, geschikt voor veel outdoorspullen. De Flextail Max Repel S is een uitstekende combinatie van functionaliteit en stijl, perfect voor elke liefhebber van buitenavonturen.

51,99

  • Gratis verzending in Nederland en België vanaf €59,-
  • Snelle en betrouwbare levering. 
  • 850m2 Grote Hengelsport Zaak In Vlijmen.
  • Behulpzame service.
  • Geopend sinds 1994. 
  • Gratis parkeren voor de deur. 
  • De Beste Deals voor de Karpervisser. 

Flextail Portable 2-in-1 Anti Mug Muggen & Mosquito verjager Repellent Flextail Max Repel S groen + powerbank heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Flextail Portable 2-in-1 Anti Mug Muggen & Mosquito verjager Repellent Flextail Max Repel S groen + powerbank
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Flextail Portable 2-in-1 Anti Mug Muggen & Mosquito verjager Repellent Flextail Max Repel S groen + powerbank