opc_loader

Menu

Nash Scope OPS R10 Transporter

Artikelnr: T3770
239,99

  • Gratis verzending in Nederland en België vanaf €59,-
  • Snelle en betrouwbare levering. 
  • 850m2 Grote Hengelsport Zaak In Vlijmen.
  • Behulpzame service.
  • Geopend sinds 1994. 
  • Gratis parkeren voor de deur. 
  • De Beste Deals voor de Karpervisser. 

Nash Scope Ops R10 Transporter
Houd je waardevolle tackle items en je Scope Hengels veilig en vervoer alles in één! Hetzelfde complete transportconcept als de R6 Transformer, maar voor gebruikers van 9 en 10ft Scope-hengels.

Drie EVA-hoge beschermvakken op het deksel houden uw waardevolle tackle items veilig maar toegankelijk, deze drie ruimtes zijn doormiddel van velcro scheidingen ook als één grote ruimte te gebruiken. De dekselopening geeft toegang tot het hoofdcompartiment waar drie volledig opgemaakte Nash Scope-hengels met molens opgeborgen kunnen worden. Wanneer u de Hengels uit de R10 Transporter heeft gehaald kunt u naar een gecomprimeerd tacklevak en een compartiment met een ritsbare koeltas. Aluminium verstevigingsstangen zorgen ervoor dat de Transporters hun vorm behouden en houden de inhoud ten alle tijden goed beschermd blijft tijdens transport. Een zij vlak met ritssluiting over volledige lengte biedt ruimte voor een schepnet, banksticks, beetmelders, werppijp en distancesticks.

De Transporters kunnen eenvoudig worden geladen op kruiwagens en in de auto. De twee neopreen handgrepen zorgen voor een comfertable grip tijdens het dragen. De verstelbare gevoerde schouderriem zorgt voor comfort wanneer de R10 op de schouder wordt gedragen.

Nash Scope OPS R10 Transporter heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Nash Scope OPS R10 Transporter
Review plaatsen

Meest recente reviews

Laatst bekeken items