opc_loader

Menu

Trakker NXC Camo 3 Rod Sleeve 10ft

Artikelnr: 205208

De Trakker NXC 3 Rodsleeves zijn ontwikkeld op basis van onze jarenlange ervaring in luggage ontwerp. Simpel, beschermend en slijtvast; we weten allemaal dat hengels en molens tot onze duurste en kwetsbaarste spullen behoren.

De zwaar gevoerde 3 rod sleeve is perfect op maat gemaakt, biedt ruimte voor drie volledig opgetuigde hengels. Ongecompliceerd in duurzaamheid zorgen twee heavy-duty hoofdritsen voor snelle en gemakkelijke toegang tot je hengels en molens. De verbrede topsectie, in combinatie met interne voering, biedt ruimte voor 50mm K-series startogen, waardoor je hengels tijdens het transport goed worden beschermd. Elke hengel is gescheiden met de interne gevoerde verdeler en kan worden vastgezet met de interne Neopreen rodstraps. Er is een extra riem en elastische lus die kan worden gebruikt voor het opbergen van je werppijp, zodat deze ook kan profiteren van de gevoerde bescherming.

Het ruime molenvak is zwaar gevoerd en ruim bemeten om zelfs de grootste big pit molens te beschermen. Beide zijden van de NXC 3 Rodsleeves hebben grote met rits afsluitbare externe vakken die geschikt zijn voor weighslings, schepnetten, stormpalen en andere accessoires. Aan de achterkant bevindt zich een grote open vak aan de onderkant om extra NXC Rodsleeves op te bergen, die kunnen worden vastgezet met de spanbanden aan de bovenkant. Een extra kleiner open vak met rits biedt plaats aan schepnetstelen of distance sticks. Net onder de hoofdrits bevindt zich een keurig gepositioneerd opbergvak met rits om lood op te bergen na je sessie.

We hebben aan alles gedacht als het gaat om het vervoeren van je hengels; de NXC 3 Rodsleeves zijn voorzien van een comfortabele, afneembare, volledig verstelbare schouderriem, een enkele Neopreen handvat die perfect in balans is bij belading, en twee Neopreen handvatten gepositioneerd voor het laden. De handvatten zijn geplaatst om je molens rechtop te houden en zodat ze niet beschadigd kunnen raken. Voor ruimtebesparende opslagoplossingen is een D-clip aan de bovenkant van de sleeve bevestigd. Hang het veilig op en houd je uitrusting georganiseerd en gemakkelijk toegankelijk.

117,99

  • Gratis verzending in Nederland en België vanaf €59,-
  • Snelle en betrouwbare levering. 
  • 850m2 Grote Hengelsport Zaak In Vlijmen.
  • Behulpzame service.
  • Geopend sinds 1994. 
  • Gratis parkeren voor de deur. 
  • De Beste Deals voor de Karpervisser. 

Trakker NXC Camo 3 Rod Sleeve 10ft heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Trakker NXC Camo 3 Rod Sleeve 10ft
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Trakker NXC Camo 3 Rod Sleeve 10ft

Laatst bekeken items