opc_loader

Menu

Trakker NXC Camo Rod Sleeve 12ft

Artikelnr: 205202

De Trakker NXC Rodsleeves zijn ontwikkeld op basis van onze jarenlange ervaring in luggage ontwerp. Simpel, beschermend en slijtvast; we weten allemaal dat hengels en molens tot onze duurste en kwetsbaarste spullen behoren.

Deze zwaar gevoerde single rodsleeve is perfect op maat gemaakt voor een volledig opgetuigde hengel. De verbrede topsectie, in combinatie met interne voering, biedt ruimte aan 50mm K-series startogen, waardoor je hengel tijdens het transport goed wordt beschermd.

Ze beschikken over een oversized molenvak, dat niet alleen zwaar gevoerd is, maar ook ruim bemeten om zelfs de grootste big pit molen te beschermen. Voor extra gemak is er strategisch een grote, met rits afsluitbaar opbergvak geplaatst, ideaal voor lood of een Spod/Spomb, zodat essentiële accessoires binnen handbereik zijn bij het in- of uitpakken van je hengels.

Ongecompliceerd in duurzaamheid zorgen twee heavy-duty hoofdritsen voor snelle en gemakkelijke toegang tot je hengel en molen. We hebben bevestigingspunten aangebracht voor moeiteloze bevestiging van een schouderriem. Blijf georganiseerd en gestroomlijnd met de 32mm gespen. Je kunt meerdere sleeves veilig aan elkaar bevestigen, zodat je meerdere hengels tegelijk kunt vervoeren. Voor ruimtebesparende opslagoplossingen is een D-clip aan de bovenkant van de sleeves bevestigd. Hang het veilig op en houd je uitrusting georganiseerd en gemakkelijk toegankelijk.

46,99

  • Gratis verzending in Nederland en België vanaf €59,-
  • Snelle en betrouwbare levering. 
  • 850m2 Grote Hengelsport Zaak In Vlijmen.
  • Behulpzame service.
  • Geopend sinds 1994. 
  • Gratis parkeren voor de deur. 
  • De Beste Deals voor de Karpervisser. 

Trakker NXC Camo Rod Sleeve 12ft heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Trakker NXC Camo Rod Sleeve 12ft
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Trakker NXC Camo Rod Sleeve 12ft

Laatst bekeken items