opc_loader

Wensenlijst

Jungle Juice Supreme

Artikelnr: kgoo43
19,99
Zet op wensenlijst
Beschrijving

De Jungle Juice Goo Supreme is een tropische mix van zoete en zure citrus flavours. Als je er even snel aan ruikt heb je te maken met een sterke frisse aroma die je doet denken aan een tropische vruchtensap. De unieke citrus blend, subtiele kleur en hoeveelheid essentieel olies maken de Jungle Juice onmiddellijk een toekomstige klassieker. Ali Hamidi heeft het altijd al over de magische kracht van citrus flavours en tijdens een van de recente Monster Carp filmtrips ving hij op het Franse Graviers karpers tot 60lb+ met de Jungle Juice Supreme.

Jungle Juice Goo Supreme heeft een lichte subtiele kleur en zal daarmee de look van je haakaas slechts minimaal, tenzij deze wit is, beinvloeden. Doordat het een Supreme variant is zal de dunnere consistentie van de Goo door in het aas trekken en onderwater een langdurig spoor van de Jungle Juice’s zoete, tikkeltje zure en citrusachtige attractie los laten.

Kiana vertelde dat tijdens de langdurige testface de Jungle Juice Goo een “extreme wow factor” had als het om het vangen van vis ging.

Beoordelingen ()
Jungle Juice Supreme heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Jungle Juice Supreme


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items