opc_loader

Menu

CC Moore Pro Stim Liver Hard Hookbaits 15 mm

Artikelnr: 90606

De CC Moore Pro-Stim Liver Hard Hookbaits zijn qua smaak en geur identiek aan de gelijknamige boilies, echter zijn de Hard Hookbaits voorzien van extra bindmiddelen. Hierdoor zijn deze haakaasjes perfect voor langere sessies en zijn ze beter bestand tegen kreeften. De CC Moore Pro-Stim Liver Hard Hookbaits zijn perfect te gebruiken met alle andere producten uit de Pro-Stim Liver range.
De CC Moore Pro stim liver hard hookbaits zijn goed bestand tegen Kreeft en zijn uitermate geschikt om landurig in het water te laten ligggen zonder dat het aas van de hair valt. 

Pro-Stim Liver is echt een uniek karperaas, een 'new age' aas waarvan je snel zult zien dat het anders is dan al het andere op de markt en is het hoogtepunt van een project dat is ontworpen om een universeel aantrekkelijk, innovatief nieuw boilie product te leveren met unieke eigenschappen waarvan CC Moore gelooft dat het vissers van alle soorten een grotere kans geeft op direct en langdurig succes.

Na een buitengewoon succesvolle testperiode van aasprestaties op de oever voor het team in Groot-Brittannië en Europa is CC Moore erg enthousiast om eindelijk het vangpotentieel van Pro-Stim Liver met jullie te delen.

8,99

  • Gratis verzending in Nederland en België vanaf €59,-
  • Snelle en betrouwbare levering. 
  • 850m2 Grote Hengelsport Zaak In Vlijmen.
  • Behulpzame service.
  • Geopend sinds 1994. 
  • Gratis parkeren voor de deur. 
  • De Beste Deals voor de Karpervisser. 
CC Moore Pro Stim Liver Hard Hookbaits 15 mm heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
CC Moore Pro Stim Liver Hard Hookbaits 15 mm
Review plaatsen

Meest recente reviews