opc_loader

Menu

Korda Kickers X-Large Brown

Artikelnr: kick18

Kickers mogen dan gewoon een gebogen stuk rubber zijn, maar vaak hebben de eenvoudigste dingen in het vissen de grootste impact en deze zullen helpen om de inhakingsmogelijkheden van een groot aantal verschillende rigs te verbeteren.

De gebogen haak was ongelooflijk effectief in het grijpen in de bek van een vis, maar veroorzaakte ook veel schade en daarom gebruiken vissers al jaren stukjes krimpkous om het effect na te bootsen. Kickers nemen al dat gedoe weg, omdat ze hetzelfde effect geven, maar dan door er een over het oog van je haak te schuiven in plaats van iets te moeten stomen. 

Ze zijn ook perfect voor gebruik met spinner rigs en we hebben nu een XL versie die gebruikt kan worden in combinatie met onze nieuwe Spinner Swivels XX. Sommige vissers willen hun rig zoveel mogelijk camoufleren en de Groene of Bruine versie is daar perfect voor, maar op sommige locaties kan een felgekleurd stukje tubing op de haak de kans vergroten dat hij wordt opgepikt. Er zijn ook gemengde Rood/Witte en Geel/Roze versies, als je toch een beetje kleur aan je haak wilt toevoegen. Voor vissers die natuurlijk haakaas gebruiken zoals maden en casters of die regelmatig in slib vissen waar bloedworm voorkomt, is de nieuwste toevoeging aan de kicker range de Bloodworm Red versie.

Alle kickers, ongeacht de kleur, zijn gemaakt van robuust rubber, met vier verschillende maten die passen bij de haak die je gebruikt - small voor maat 10 en 12; medium voor maat 6 en 8; large voor maat 2 en 4 en de XL-versie voor maat 1 en 2. Ze passen allemaal goed op hun plaats over het oog. Als je een vis aan de haak slaat, trekt de Kicker recht tijdens het gevecht, maar hij keert daarna terug naar zijn oorspronkelijke vorm en is weer klaar voor gebruik. 

5,79

Dit product is momenteel niet leverbaar

  • Gratis verzending in Nederland en België vanaf €59,-
  • Snelle en betrouwbare levering. 
  • 850m2 Grote Hengelsport Zaak In Vlijmen.
  • Behulpzame service.
  • Geopend sinds 1994. 
  • Gratis parkeren voor de deur. 
  • De Beste Deals voor de Karpervisser. 
Korda Kickers X-Large Brown heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Korda Kickers X-Large Brown
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Korda Kickers X-Large Brown

Laatst bekeken items