opc_loader

Wensenlijst

Snelle levering
Gratis verzending in NL & BE vanaf €59,-
1 fysieke winkel 850 m2 in Vlijmen
Behulpzame service
Meer dan 30 jaar ervaring

Nash Base Line Sinking Braid UV Yellow 600 meter

Artikelnr: T6008/09/10/11

Baseline Sinking Braid maakt gebruik van de vooruitgang in de productie van gevlochten lijnen, vooral voor de roofvis industrie en biedt een combinatie aan eigenschappen voor gevlochten lijnen die nooit verkrijgbaar waren voor karpervissers.

Acht plus een streng constructie met een zinkende kern met grotere densiteit omringd door gevlochten premium dynema vezels wat resulteert in een braid die gebruiksvriendelijker is en een lagere diameter en een rond profiel heeft om makkelijker te werpen en op te spoelen.

Baseline snijdt snel door vuil aan het oppervlak en zinkt af om daarna op de bodem te settelen voor de beste camouflage.

Baseline biedt een nieuwe technologie voor gevlochten lijnen want Baseline UV Yellow bevat UV reflecterende strengen, waardoor je de richting en positie van je lijn dag en nacht kunt bepalen.

De UV Yellow biedt maximale zichtbaarheid, zowel overdag als wanneer je er ’s nachts met de Powerbanx UV Headtorch op schijnt waardoor die zal oplichten door de UV straal.

Ook voor mensen die een boot gebruiken zijn er een pak voordelen. Je kan namelijk direct de richting en posities van je lijn bepalen, hoe slecht het zicht ook is. Dat vermindert de kans op missers en door de lijnen varen met de motor. De hoge zichtbaarheid van Baseline UV is ook handig wanneer je rigs dichtbij elkaar vist of als je tijdens het drillen boven of onder andere lijnen moet.

Verkrijgbaar op 600m en 1200m spoelen. Baseline biedt veelzijdigheid voor zowel het opspoelen van minder lijn op 2 of 3 molens en het in een keer vullen van de grootste spoelen voor de meest extreme toepassingen overal ter wereld.

  • De reflective eigenschappen van de Baseline Braid UV Yellowzullen langzaam afnemen na verloop van tijd. De inhoud van een molenspoel kan omgedraaid worden om opnieuw maximale reflectie te bekomen.
79,99

Lijn

  • ​​ Snelle levering
  • Gratis verzending in Nederland en België vanaf €59,-
  • ​​ 1 échte winkel in Vlijmen
  • Behulpzame service
  • Bijna 30 jaar ervaring
Zet op wensenlijst
Nash Base Line Sinking Braid UV Yellow 600 meter heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Nash Base Line Sinking Braid UV Yellow 600 meter


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: