opc_loader

Menu

Gardner Ultra Sink Natural Silt 25Lb

Artikelnr: GUS25S

Door een Tungsten gecoate huid te combineren met een snel zinkende fluorcarbon gevlochten kern, biedt Gardner "Ultra Sink" vissers de snelst zinkende, sterktste hooklink op de markt.
De skin is sterk en gemakkelijk te strippen, recht te maken en te knopen - zonder dat deze scheurt bij het aantrekken van een fig.8 knoop. Het heeft een gemiddelde stijfheid die stijf genoeg is om elke uitgebalanceerde rig / aas combinatie te knopen.

De Ultra Sink van Gardner is enorm veelzijdig, zo is gebleken tijdens het testen in de UK. Zo werden er met succes rigs gestript of ongestript gemaakt voor boomsecties om bijvoorbeeld de Ronnie Rig en Hinged Stiff Rig te gebruiken. Maar ook de standaard onderlijnen werden moeiteloos geknoopt en bleken effectief! 

Qua kleur is gardner tot het uiterste gegaan om de kleuren precies goed te krijgen voor de meeste scenarios. De ‘Muddy Brown’ is een mooie veel voorkomende natuurlijke bruine kleur, De ‘Natural Silt’ is zwart en bootst op effectieve wijze de ontelbare stukjes organisch materiaal na die zich overal op de bodem van de meeste locaties bevinden. Ten slotte is de green een rijke ‘Deep Green’ die geweldig wegvalt in weedy gebieden.

De snel zinkende gevlochten fluorcarbon binnenkant heeft een fijne diameter, is extreem sterk en qua kleur afgestemd op de huid, zodat rigs onopvallend blijven ook als deze deels gestript wordt..


Beschikbaar in drie prachtige natuurlijke kleuren - Deep Green, Muddy Brown en Natural Silt.

19,99

  • Gratis verzending in Nederland en België vanaf €59,-
  • Snelle en betrouwbare levering. 
  • 850m2 Grote Hengelsport Zaak In Vlijmen.
  • Behulpzame service.
  • Geopend sinds 1994. 
  • Gratis parkeren voor de deur. 
  • De Beste Deals voor de Karpervisser. 

Gardner Ultra Sink Natural Silt 25Lb heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Gardner Ultra Sink Natural Silt 25Lb
Review plaatsen

Meest recente reviews

Laatst bekeken items